Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βόλος: Αυτός τρέλανε τον Μαρτίνς - Αλλαγή στο ημίχρονο - Τον τελειώνει άμεσα - Πάει για μεταγραφή!
| 2020-12-05 22:01:00

Αυτός τρέλανε τον Μαρτίνς - Αλλαγή στο ημίχρονο - Τον τελειώνει άμεσα - Πάει για μεταγραφή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός τρέλανε τον Μαρτίνς - Αλλαγή στο ημίχρονο - Τον τελειώνει άμεσα - Πάει για μεταγραφή!

Ολυμπιακός - Βόλος: Αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους με μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο η παρουσία του μέχρι τώρα κρίνεται απλά απογοητευτική. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Βινάγκρε, που όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μοιάζει με ξένο σώμα στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι άνθρωποι της ομάδας μάταια περιμένουν όλο αυτό το διάστημα ο Πορτογάλος να βγάλει στο χορτάρι αυτά για τα οποία αποκτήθηκε ως δανεικός από την Γουλβς, όμως ο 21χρονος φαίνεται να είναι σκιά του εαυτού του.

Και παρότι στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στον Βόλο ξεκίνησε ως βασικός, η απόδοσή του ανάγκασε τον Μαρτίνς να τον αποσύρει με την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τον 36χρονο Χολέμπας.

Στον Ολυμπιακό επικρατεί απογοήτευση για τον Βινάγκρε, για τον οποίο δαπανήθηκε το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτά τα λεφτά το συμβόλαιό του, καθώς ο παίκτης ήρθε στον Πειραιά ως αντί-Τσιμίκας, με το transfermarkt, μάλιστα, να τον έχει ως τον πιο δεύτερο ακριβότερο ποδοσφαιριστή στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ (9 εκατ. ευρώ, πίσω από τον Μαντί Καμαρά), με βάση την λεγόμενη χρηματιστηριακή του αξία.

Φυσικό και επόμενο είναι το γεγονός πως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ για να ενισχυθούν τον Ιανουάριο, με τα ονόματα των Ρέις και Μπιορκάν να ακούγονται έντονα στις μανατζερικές πιάτσες, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει και ο Ευάγγελος Μίχος σε παλαιότερο ρεπορτάζ του στο sportdog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ταλεντάρα-φωτιά στο Λιμάνι - Τρέλα με τον 22χρονο που βγάζει μάτια - Κοντά στο "μπαμ" ο Μαρινάκης!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags