Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανη ματσάρα και 3-3 πριν τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-12-06 17:30:00

Απίθανη ματσάρα και 3-3 πριν τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανη ματσάρα και 3-3 πριν τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ουραγός της βαθμολογίας, Ουέσκα, ανέτρεψε τα προγνωστικά και λίγο έλειψε να φθάσει στη μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Γρανάδα, καθώς προηγήθηκε με 3-1, αλλά στο τέλος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό σε 3-3, στο συναρπαστικό αυτό ματς για την 12η αγωνιστική της Primera Division. 

Η Ουέσκα, με την οποία ήταν ξανά βασικός ο Δημήτρης Σιόβας, προηγήθηκε με τον Ρίκο στο 21', ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στο 43ο λεπτό με τον Σουάρες, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τα γκολ των Γκαρσία (49') και Οκαζάκι (82'). Η Γρανάδα στα τελευταία λεπτά πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα και κατάφερε στα τελευταία λεπτά ν' αποφύγει την ήττα με τα τέρματα των Μολίνα (88') και Σάντσες (90').

Η Γρανάδα, επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa, αγωνίστηκε με τους: Ρουί Σίλβα, Φουλκιέ (78' Κίνι), Σάντσες, Ντουάρτε, Νέβα (78' Μολίνα), Μίγια (68' Κένεντι), Γκοναλόνς, Ετέκι (46' Χερέρα), Πουέρτας (46' Σολδάδο), Σουάρες, Ματσίς. Συνοπτικά τ' αποτελέσματα και σκόρερ:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags