Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αρχηγική παρέμβαση Μάνταλου και "ασπίδα" σε Καρέρα
| 2020-12-06 22:44:00

Αρχηγική παρέμβαση Μάνταλου και "ασπίδα" σε Καρέρα: "Εμείς φταίμε! - Θα είναι καταστροφή αν..."

Sportdog Team
Αρχηγική παρέμβαση Μάνταλου και "ασπίδα" σε Καρέρα: "Εμείς φταίμε! - Θα είναι καταστροφή αν..."

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Σκασμένος" ήταν ο Πέτρος Μάνταλος μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, δεν έψαξε όμως για δικαιολογίες μιλώντας για το κακό αγωνιστικό διάστημα που βρίσκεται η ομάδα του.

Ο αρχηγός της Ένωσης τόνισε πως οι παίκτες κινδυνεύουν να καταστρέψουν μια ολόκληρη σεζόν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ επέρριψε στους ποδοσφαιριστές τις ευθύνες, υπερασπιζόμενος τον Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

Για τη σημερινή ήττα:  «Είμαστε απογοητευμένοι. Τις τελευταίες βδομάδες πάμε να καταστρέψουμε μια ολόκληρη σεζόν. Δεν είναι η ώρα για κουβέντες. Η ΑΕΚ πρέπει να αντιδράσει άμεσα. Θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτές τις κακές εμφανίσεις. Μια ήττα θα μας φέρει μακριά από την κορυφή. Αυτό θα είναι μία καταστροφή. Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη και αν χαθεί ο στόχος του πρωταθλήματος θα είναι μια καταστροφή ». 

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ από εδώ και πέρα: «Πρέπει να πάρουμε τρεις νίκες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Για το τι έχει συμβεί: «Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Δεν είμαστε στο καλύτερο μας φεγγάρι. Πρέπει να υπάρχει σταθερότητα. Δεν γίνεται από τη μία να κάνουμε μία νίκη και από την άλλη να κάνουμε εμφανίσεις όπως αυτή με τη Ζόρια και τη σημερινή. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και η ομάδα να αποκτήσει σταθερότητα, ώστε να μείνει εντός στόχων Άμεση αντίδραση και σταθερότητα, ώστε η ομάδα να μείνει εντός στόχων.

Για το αν επηρεάζει την ομάδα η πίεση: «Πίεση νιώθω από την πρώτη μέρα που φόρεσα το σήμα της ΑΕΚ. Είμαστε απογοητευμένοι».

Για το τι συνέβη σήμερα: «Η ομάδα πέταξε ένα ημίχρονο. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και δεχθήκαμε δύο γκολ. Αργήσαμε να αντιδράσουμε και έτσι ήρθε αυτή η ήττα».

Για τις ευθύνες που υπάρχουν: «Ξεκάθαρα είναι στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται. Στην Ελλάδα ζούμε, αλλά είμαστε μια ομάδα. Στα κακά αποτελέσματα φταίμε εμείς και ο προπονητής. Το 90% είναι δική μας ευθύνη».

Για το αν πρέπει να γίνει μια αλλαγή στην ομάδα: «Η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτοί ξεκινήσαμε, αυτοί βάλαμε την ομάδα στην Ευρώπη και αυτοί θα συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags