Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: Ανάλυση-φωτιά Βαρούχα: Πέναλτι και κόκκινη! Το ΒΙΝΤΕΟ που δεν είδαν στο VAR
| 2020-12-06 23:30:00

Ανάλυση-φωτιά Βαρούχα για ΠΑΟΚ: Πέναλτι και κόκκινη! Το ΒΙΝΤΕΟ που δεν είδαν στο VAR

Sportdog Team
Ανάλυση-φωτιά Βαρούχα για ΠΑΟΚ: Πέναλτι και κόκκινη! Το ΒΙΝΤΕΟ που δεν είδαν στο VAR

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής στην "Αθλητική Κυριακή"και αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη φάση με την αποβολή του Ομάρ Ελ Καντουρί στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας επεσήμανε το βίαιο τράβηγμα και το χαστούκι που δίνει ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Ντάνι Σουάρεθ, ενέργεια για την οποία είδε την κίτρινη κάρτα, πριν την κουτουλιά που του έριξε ο Ελ Καντουρί.

Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο Σουάρεθ θα έπρεπε να έχει αντικρίσει κι αυτός απευθείας κόκκινη και από τη στιγμή που η μπάλα ήταν "εν πεδιά", θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον ΠΑΟΚ! Η φάση μάλιστα εξετάστηκε από το VAR, αλλά μόνο ο παίκτης του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε.

«Δεν υπάρχει πέναλτι στον Καντουρί στο μαρκάρισμα που αρχίζει η φάση. Η μπάλα όμως από το διώξιμο πηγαίνει στα χέρια του τερματοφύλακα άρα παραμένει εντός αγωνιστικού χώρου, δεν έχει βγει άουτ. Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στην συνέχεια τραβάει με βιαιότητα και δίνει χαστούκι στον Καντουρί, έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και κόκκινη για τον Σουάρεθ και στην συνέχεια κόκκινη στον Καντουρί για την ενέργεια του», είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν υπήρχε πέναλτι του Φερνάνεθ στον Ελ Καντουρί πριν τη φάση της αποβολής. Όσο για το πέναλτι που κέρδισε ο Τζόλης, από το οποίο προήλθε το 2-0 του Δικεφάλου, ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε πως η απόφαση ήταν σωστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο σκηνικό με Πάμπλο Γκαρσία - Δεν πίστευαν ούτε οι παίκτες τι έβλεπαν - "Πάγωσε" στον πάγκο!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags