Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατάκες-φωτιά Καρέρα σε παίκτες - "Αν πιστεύετε ότι φταίω εγώ, να φύγω"
| 2020-12-07 16:45:00

Χαμός στην ΑΕΚ - Ατάκες-φωτιά Καρέρα σε παίκτες - "Αν πιστεύετε ότι φταίω εγώ..."

Sportdog Team
Χαμός στην ΑΕΚ - Ατάκες-φωτιά Καρέρα σε παίκτες - "Αν πιστεύετε ότι φταίω εγώ..."

ΑΕΚ: Οι εξελίξεις στις τάξεις της Ένωσης τρέχουν μετά από μια ακόμα κάκιστη εμφάνιση που έφερε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1.

Στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα ο Μάσιμο Καρέρα απευθύνθηκε στους παίκτες της ομάδας, ενώ λίγο νωρίτερα είχε κάνει το ίδιο και ο Ίλια Ίβιτς.

Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε τη γνώμη των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών του για την κακή κατάσταση της ομάδας, ενώ τους ξεκαθάρισε πως αν πιστεύουν ότι εκείνος είναι το πρόβλημα, θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

«Πείτε μου τι σκέφτεστε, πείτε μου την γνώμη σας για την κατάσταση μας. Αν πιστεύετε ότι φταίω εγώ, να φύγω… Περιμένω να μου πείτε» ρώτησε ο Καρέρα της ΑΕΚ τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Και μίλησαν εκ μέρους όλων οι αρχηγοί. Ο Πέτρος Μάνταλος, ο Αντρέ Σιμόες, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Μιχάλης Μπακάκης και ζητήθηκε η γνώμη του έμπειρου Νέλσον Ολιβέιρα. Ολοι μίλησαν για το αγωνιστικό πρόβλημα και για επιμέρους ζητήματα εντός ομάδας. Πήραν τις περισσότερες ευθύνες πάνω τους και τόνισαν ότι οι ίδιοι ευθύνονται για αυτή την οικτρή εικόνα της ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags