Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Ατάκες Χρήστου Δημόπουλου για το ντέρμπι και τον Τζόλη
| 2020-12-07 22:13:00

Πρέπει να φύγει ο Τζόλης από τον ΠΑΟΚ; - Ατάκες-φωτιά από τον "φονιά" του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Sportdog Team
Πρέπει να φύγει ο Τζόλης από τον ΠΑΟΚ; - Ατάκες-φωτιά από τον "φονιά" του ελληνικού ποδοσφαίρου!

ΠΑΟΚ - Άρης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ο «Φονιάς» του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη την Κυριακή (13/12) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Δημόπουλος:

Για τον Τζόλη: «Είναι γκολτζής, την πέταξε στο πλεκτό ωραίο γκολ. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Στις κλειστές άμυνες είναι δύσκολο, αν τον αφήσεις σε ανοιχτό γήπεδο θα σου κάνει τη ζημιά. Το θέμα είναι μην πάρουν τα μυαλά του αέρα και να θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να παίξεις 2-3 μήνες μπάλα και αμέσως μεταγραφή. Να σταθεροποιηθεί να γίνει βασικός στον ΠΑΟΚ και μετά βλέπουμε».

Για το πώς θα διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ το ματς με τη Γρανάδα πριν τον Άρη: «Νομίζω ότι δε θα το χτυπήσει η Γρανάδα. Θα το κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Γκαρσία. Εγώ θα έβαζα όσους δεν έπαιζαν ούτε λεπτό, αφού την Κυριακή έχεις ντέρμπι με τον Άρη. Θα έχει μουρμούρες αν χάσει. Περίμενε κανείς να χάσει από την Ομόνοια; Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Επειδή έχει αποκλειστεί και δεν έχει άγχος, θα κερδίσει εύκολα. Έτσι έγινε και με την Μπενφίκα. Εμάς μας καίει το ματς της Κυριακής».

Για τον Άρη: «Δεν περίμενα να βάλει τρία γκολ στη Λάρισα. Στον Ολυμπιακό δεν έκανε ούτε φάση, δε μου άρεσε ο Άρης. Όταν πας για πρωτάθλημα και δε χτυπάς τις μεγάλες ομάδες, πώς θα το πάρεις; Αντίθετα, στον Ατρόμητο αν είχε ένα δεκάλεπτο θα το έπαιρνε το ματς. Έχει κάνει καλή ομάδα ο Μάντζιος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags