Facebook Pixel AEK: "Δεν αποκλείω επόμενος προπονητής να είναι ο..."!
| 2020-12-08 11:31:00

Βόμβα: "Η ΑΕΚ ψάχνει ήδη για τον αντι-Καρέρα - Δεν αποκλείω επόμενος προπονητής να είναι ο..."!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Βόμβα: "Η ΑΕΚ ψάχνει ήδη για τον αντι-Καρέρα - Δεν αποκλείω επόμενος προπονητής να είναι ο..."!

ΑΕΚ: Την άποψη ότι δύσκολα θα γυρίσει το κλίμα υπέρ του Μάσιμο Καρέρα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Νίκος Κιτσιγιάννης.

Ο ρεπόρτερ AΕΚ μίλησε στο sportdog σε μία προσπάθεια ανάλυσης των δεδομένων που κατέγραψε το μαύρο κουτί από την κάκιση εμφάνιση και την ήττα των Κιτρινόμαυρων.

Παράλληλα έκανε μία εκτίμηση για την επόμενη μέρα όσον αφορά την προπονητολογία και το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ που είναι πάντα επίκαιρο σε παρόμοιες καταστάσεις.

Πού αποδίδεις την τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ, όχι τόσο το αποτέλεσμα, κόντρα στον Παναθηναϊκό;

"Φαίνεται ξεκάθαρα πως στην ομάδα υπάρχει ψυχολογικό ζήτημα. Εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω. Κάτι για το οποίο προφανώς έχει ευθύνη και ο προπονητής. Δεν γίνεται όμως να βγάζουμε τους παίκτες απέξω. Η AΕΚ δέχθηκε για άλλη μια φορά παιδικά γκολ και αυτό πρέπει να προβληματίσει και μάλιστα σοβαρά τους ποδοσφαιριστές της".

Ποια ήταν τα λάθη Καρέρα στο ντέρμπι;

"Νομίζω στο κομμάτι της προσέγγισης του αγώνα. Από άποψη φιλοσοφίας, όχι τόσο τακτικά. Ενδεχομένως να υποτίμησε τον αντίπαλο. Και πιθανότατα δεν έλαβε σοβαρά υπόψη του την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη. Η AΕΚ παρουσίασε ένα σύνολο που μπήκε στο ματς νωθρά, δίνοντάς σου την αίσθηση πως οι παίκτες πίστευαν πως θα κερδίσουν με τη… φανέλα".

Γυρνά το κλίμα με τον Ιταλό; Ποια είναι η γνώμη σου για τη στήριξη της διοίκησης;

"Πολύ δύσκολα. Ο μόνος τρόπος για να γυρίσει το κλίμα ο Καρέρα είναι να πετύχει σερί νίκες. Να φτάσει μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακό και να το κερδίσει. Νομίζω πως αυτό θα είναι και το τελευταίο «κανονάκι» του. Η διοίκηση της AΕΚ καλά έκανε και τον στήριξε τη δεδομένη στιγμή. Δεν νομίζω πως η Ένωση ήταν έτοιμη τώρα να αλλάξει προπονητή. Ξεκάθαρα όμως το ψάξιμο στην αγορά έχει αρχίσει, ας μην γελιόμαστε".

Αν φύγει ποιον θεωρείς πιθανότερο αντικαταστάτη;

"Όποτε υπάρχει θέμα προπονητή στην AΕΚ πάντα έρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ. Δεν αποκλείω το ίδιο να συμβεί και τώρα, όμως δεν το βλέπω πιθανό ως κατάληξη. Έχω την αίσθηση πως αν η AΕΚ αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στον πάγκο της θα το κάνει για μια επιλογή που θα της δίνει προοπτική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή με Καρέρα! Τι αποφάσισε ο Μελισσανίδης - Απίστευτο πόσα λεφτά του δίνει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags