Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν ξεκουράζει παίκτες στο Σίτι-Μαρσέιγ ο Γκουαρδιόλα
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-08 17:04:00

Φοβερή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό λόγω... Γκουαρδιόλα!

Sportdog Team
Φοβερή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό λόγω... Γκουαρδιόλα!

Ολυμπιακός: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να... χαριστεί στη Μαρσέιγ ξεκουράζοντας παίκτες στο αυριανό ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να σεβαστεί τόσο τη Μαρσέιγ όσο και τον Ολυμπιακό, γι' αυτό και θα επιδιώξει τη νίκη.

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση ποη Μαρσέιγ ηττηθεί στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, ο Ολυμπιακός θα μπει στο Europa League ακόμα και με ήττα από την Πόρτο.

«Όλοι είναι έτοιμοι και αύριο θα αποφασίσουμε ποιοι θα παίξουν. Ο Αγουέρο πιθανότατα θα είναι στον πάγκο. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει το σώμα του, αλλά τις τελευταίες μέρες δεν έχει ενοχλήσεις.

Πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε το κάθε ματς. Δεν κάνω ροτέισον, πάντα επιλέγω τους καλύτερους και αυτούς που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Προφανώς αν κάποιος έχει πολλά λεπτά και έχει προβλήματα, θα μας οδηγήσει σε σκέψεις. Αλλά, σήμερα όλοι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Πρέπει να σεβαστούμε τη Μαρσέιγ και τον Ολυμπιακό. Η ομάδα που θα παίξει αύριο, θα είναι σε θέση να παίξει και κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Θέλω τη νίκη αύριο. Θα σκεφτούμε το ντέρμπι από την Πέμπτη
», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags