Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: "Έκπληξη ο Τζόλης - Πιο ποιοτική ομάδα από τον Άρηο ΠΑΟΚ"
| 2020-12-09 03:56:00

"Αυτός είναι ο παίκτης-έκπληξη του ΠΑΟΚ - Πιο ποιοτική ομάδα από τον Άρη"

Sportdog Team
"Αυτός είναι ο παίκτης-έκπληξη του ΠΑΟΚ - Πιο ποιοτική ομάδα από τον Άρη"

Άρης - ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην «Τούμπα», το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, αλλά και τον Χρήστο Τζόλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα»: «Στο πρώτο ημίχρονο οΑστέρας άντεξε, κράτησε μπάλα, πίεσε και «έφτιαξε» παιχνίδι όσο μπορούσε. Στο δεύτερο μέρος, παρότι ήμασταν με παίκτη περισσότερο δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά. Φυσούσε έντονος αέρας προς την δική μας πλευρά. Αυτό βοήθησε τον ΠΑΟΚ, αύξησε την πίεση με αποτελέσμα να γυρνάμε την μπάλα πίσω συνεχώς. Ο Τζόλης, πέτυχε ένα φανταστικό γκολ με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μεγαλύτερη διάθεση στους γηπεδούχους, και να ρίξει το δικό μας ηθικό».

Για τον Τζόλη: «Είναι μια μεγάλη έκπληξη για μένα ο Τζόλης. Δεν τον γνώριζα, φέτος συστήνεται στην κατηγορία και έχει βάλει την σφραγίδα στον ΠΑΟΚ, τόσο με τα τέρματα που πετυχαίνει, όσο και με τα παιχνίδια που κάνει. Ο Τζόλης, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής σε σχέση με τους άλλους νεαρούς. Του εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχει πολλά με την φανέλα του «δικεφάλου».

Για το ντέρμπι Άρη - ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, είναι πιο ποιοτική ομάδα από τονΆρη. Ο Άρης από την άλλη, είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, είναι δυνατή ομάδα. Πέρσι, μπορούσε να κερδίσει τον καθένα αλλά δεν είχε διάρκεια. Φέτος έχει. Είναι ένα ντέρμπι, είναι δύσκολο να κάνεις προγνωστικά, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πιο ποιοτικός και πιστεύω θα κερδίσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags