Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Ανάλυση Κλάτενμπεργκ: "Σωστή η κόκκινη στον Ελ Καντουρί, άδικα τα παράπονα του Άρη" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-12-08 18:19:00

Ανάλυση Κλάτενμπεργκ: "Σωστή η κόκκινη στον Ελ Καντουρί, άδικα τα παράπονα του Άρη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανάλυση Κλάτενμπεργκ: "Σωστή η κόκκινη στον Ελ Καντουρί, άδικα τα παράπονα του Άρη" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ - Άρης: Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έκανε την καθιερωμένη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της αγωνιστικής, τονίζοντας ότι ορθώς ο διαιτητής Φωτιάς απέβαλε τον Ομάρ Ελ Καντουρί στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα και ορθώς δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου για το χτύπημα του Σουάρεθ στον Μαροκινό άσο.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τόνισε επίσης ότι τα παράπονα του Άρη στο Περιστέρι είναι άδικα, καθώς σωστά δόθηκε πέναλτι και αποβολή του Ρόουζ, ενώ εξήγησε ότι δεν υπάρχει πέναλτι σε ανατροπή του Μάνου.

Αναλυτικά ο Κλάτενμπεργκ είπε για την επίμαχη φάση στο ΠΑΟΚ-Αστέρας:

«Ο διαιτητής στη συνέχεια παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον παίκτη της ομάδας του ΠΑΟΚ για εκδήλωση επιθετικής συμπεριφοράς στον αντίπαλο του. Ο VAR έλεγξε το περιστατικό και διαπίστωσε ότι ο παίκτης της ομάδας του ΠΑΟΚ επέδειξε βίαιη διαγωγή και συνέστησε στο διαιτητή να επανεξετάσει την απόφαση του.

Ο διαιτητής εξέτασε το περιστατικό και απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον επιτιθέμενο του ΠΑΟΚ ενώ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον αμυνόμενο.

Η ΚΕΔ συμφωνεί με την τελική έκβαση καθώς η επαφή για την μπάλα ήταν κανονική και συνεπώς δεν υπήρξε παράβαση πέναλτι. Η ενέργεια του παίκτη της ομάδας του ΠΑΟΚ να χτυπήσει με το κεφάλι του στο στήθος τον αντίπαλο του ήταν μια ξεκάθαρη ενέργεια βίαιης διαγωγής ενώ σωστή ήταν και η κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης για την υιοθέτηση επιθετικής στάσης απέναντι στον αντίπαλο του.

Έπειτα από το μη καταλογισμό πέναλτι ο επιτιθέμενος αντέδρασε προς την ενέργεια του αμυνόμενου, κάτι που προκάλεσε ην αντίδραση του αμυνόμενου να χρησιμοποιήσει τα χέρια του προσπαθώντας να διώξει τα χέρια του αμυνόμενου από το σώμα του. Η ενέργεια αυτή δεν είναι βίαιη ούτε έχει μοχθηρία και συνεπώς δεν πληρούνται όλα τα κριτήρια για να δοθεί κόκκινη κάρτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags