Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υποψήφια αντίπαλος η Γιουνάιτεντ, εάν προκριθεί στο Europa League
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-09 00:15:00

Άσχημη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό - Ευρωπαϊκό μεγαθήριο στον δρόμο του!

Sportdog Team
Άσχημη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό - Ευρωπαϊκό μεγαθήριο στον δρόμο του!

Ολυμπιακός: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Λειψία, αποτέλεσμα που την άφησε εκτός συνέχειας στο Champions League και την άφησε στην τρίτη θέση, που την έστειλε στο Europa League.

Παράλληλα, η Γιουνάιτεντ θα είναι σίγουρα μια από τις υποψήφιες αντιπάλους του Ολυμπιακού στη φάση των 32 εάν οι Ερυθρόλευκοι πάρουν το εισιτήριο για το Europa League.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός, εφόσον προκριθεί θα βρίσκεται σίγουρα ανάμεσα στους τέσσερις χειρότερους τρίτους του Champions League, κάτι που σημαίνει ότι θα κληρωθεί με κάποιον εκ των 12 νικητών ομίλων του Europa League και των τεσσάρων καλύτερων τρίτων του Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκέντρωσε 9 βαθμούς στον όμιλό της και θα βρίσκεται δεδομένα στους τέσσερις καλύτερους τρίτους από το Champions League, ενώ μεγάλες πιθανότητες έχει για να μπει στην λίστα των καλύτερων υποψήφιων τρίτων έχει πια και η Μπριζ που μάζεψε 8 βαθμούς. Καμία τύχη δεν έχουν να βρεθούν απέναντι στον Ολυμπιακό, η Κράσνονταρ και η Ντινάμο Κιέβου που συγκέντρωσαν 5 και 4 βαθμούς αντίστοιχα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags