Facebook Pixel Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασακσεχίρ: Σοκ από τις αποκαλύψεις για τον διαιτητή του "ala negru" - Τα συνεχή λάθη και η απόπειρα αυτοκτονίας!
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-09 10:00:00

Σοκ με τις αποκαλύψεις για τον διαιτητή του "ala negru" - Τα συνεχή λάθη και η απόπειρα αυτοκτονίας

Sportdog Team
Σοκ με τις αποκαλύψεις για τον διαιτητή του "ala negru" - Τα συνεχή λάθη και η απόπειρα αυτοκτονίας

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασακσεχίρ: Στο προσκήνιο βρίσκεται για άσχημο λόγο από το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου ο διαιτητής Σεμπάστιαν Κολτέσκου, για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Παρί με την Μπασάκ στο Παρίσι, που διεκόπη οριστικά και θα γίνει σήμερα (9/12) στις 19:55 με άλλη διαιτητική ομάδα.

Όπως καταγγέλει η τουρκική ομάδα και εμμέσως παραδέχτηκε και η UEFA, ο Ρουμάνος τέταρτος ρέφερι αποκάλεσε "νέγρο" τον βοηθό προπονητή της Μπασακσεχίρ, Πιέρ Γουεμπό, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν από το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του ρατσισμού.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι, ο Κολτέσκου είναι άνθρωπος του οποίου η καριέρα είναι γεμάτη... μαύρες στιγμές! 

«Μπορεί να έχει ταλέντο, όμως θα έπρεπε να κάνει άλλο επάγγελμα. Όχι αυτό του διαιτητή, γιατί εδώ πρέπει να είναι ακέραιος. Όλοι έχουν δικαίωμα στο ανθρώπινο λάθος όμως εκείνος τα έκανε συνεχώς για πολλά χρόνια. Δεν υπήρχε ματς που να έχει βρεθεί στο τιμ των διαιτητών και να μην έχει τραβήξει τα φώτα πάνω του καθορίζοντας κάτι στο αποτέλεσμα» είχε αναφέρει ο άλλοτε διαιτητής στη Ρουμανία, Αντριάν Πορουμπόϊου.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, είχε αναφέρει πίσω στο 2015 για εκείνον ότι: «Πρέπει να τον διώξουν... χθες. Εγώ είμαι καλύτερος διαιτητής από εκείνον».

Μάλιστα, ο έγκριτος δημοσιογράφος, Εμάνουελ Ρόσου, έγραψε στα social media ότι ο Κολτέσκου πριν από πολλά χρόνια είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει, σε ένα στόρι που είχε απασχολήσει πάρα πολύ τον Τύπο της Ρουμανίας. Είναι «εύθραυστος ψυχολογικά» ως άνθρωπος, τονίζει ο Ρόσου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags