Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τι θα κάνει ο Πεπ με Μαρσέιγ - 2.500.000 θα πάρει"!
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-09 12:03:00

"Τι θα κάνει ο Πεπ με Μαρσέιγ - 2,5 εκατ. θα πάρει - Είναι πτώμα - Το έχει σίγουρο ο Ολυμπιακός;"

του Γιώργου Κτενά
"Τι θα κάνει ο Πεπ με Μαρσέιγ - 2,5 εκατ. θα πάρει - Είναι πτώμα - Το έχει σίγουρο ο Ολυμπιακός;"

Ολυμπιακός: Ο Αντώνης Τσούτης μίλησε στο sportdog για τις "σκιές" που βλέπουν ορισμένοι στο Μάντσεστερ Σίτι-Μαρσέιγ, παιχνίδι που ενδιαφέρει πολύ τους Πειραιώτες για την υπόθεση πρόκριση.

Άριστος γνώστης τού αγγλικού ποδοαφαίρου ο Α. Τσούτης αναλύει πώς θα παίξει σήμερα η Σίτι, τι θα δικαιολογούνταν να κάνει (αλλά δεν το κάνει!) ο Γκουαρντιόλα, ενώ αναρωτιέται αν όσοι βλέπουν "σκιές" σε αυτό το παιχνίδι έχουν σίγουρη τη νίκη τού Ολυμπιακού επί της Πόρτο.  

"Η 11άδα που θα κατεβάσει σήμερα στο γήπεδο ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει τους Γουόκερ, Γκαρσία, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Σίλβα, Φόντεν, Φεράν Τόρες. Στη συνέντευξη Τύπου, μάλιστα, είπε ότι έχουμε το σημαντικό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα έχουμε άλλη 11άδα με τη Mαρσέιγ, αλλά και ότι θα παίξει για τη νίκη απόψε η ομάδα του. Δεν «δίνουν» παιχνίδια, δεν έχουν τέτοια νοοτροπία. Θα μπορούσε να βάλει τη δεύτερη 11άδα, για να προφυλάξει παίκτες, και να μπουν για να μασάνε σίδερα οι αντίπαλοι", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε: 

"Δεν έχει δείξει τέτοια φάση ποτέ η Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει λόγο για να μπει σε τέτοια κατάσταση. Η Λίβερπουλ, σήμερα, που παίζει με Μίντιλαντ, θα βάλει 6 ή 7 μικρούς στην 11άδα. Θα μπορούσε δηλαδή και ο Γκουαρντιόλα να βάλει από την U23 της Σίτι 4-5 παίκτες και να μην του πει κανείς τίποτα. Και πάλι, όμως, δεν θα το κάνει. Άλλωστε, είναι 2,5 εκατ. ευρώ η νίκη, θέλει και τα λεφτά η Σίτι. Αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν, δεν γίνονται. Αν η Mαρσέιγ κάνει το παιχνίδι της ζωής της, τι να πω, φυσικά και μπορεί να κερδίσει. Ποδοσφαιρικά όμως είναι παράλογο να υπάρχουν σκιές. Μπορεί στο τέλος, άλλωστε, να είναι σβηστό παιχνίδι και αδιάφορο". 



"Πτώμα η Mαρσέιγ"

Εσύ πώς περιμένεις το Μαν. Σίτι-Mαρσέιγ;

"Το Σίτι-Mαρσέιγ εξαρτάται ξεκάθαρα από τη Σίτι, που ανεβαίνει και είναι στα καλά της πια. Καθαρά δίχτυα, κάνει γκολ, δηλαδή στα τελευταία 2-3 ματς είχε βάλει όσα στα προηγούμενα 9! Ψάχνει το come-back, ακόμα και για λόγους momentum δεν νομίζω να παρατήσει αυτό το παιχνίδι. Τη Mαρσέιγ δεν την έχω δει, αλλά από αυτά που μου λένε, φέτος είναι πτώμα. Εξάλλου, νομίζω ότι οι Γάλλοι μιλούν περισσότερο για το πρωτάθλημα και, ίσως, όχι τόσο πολύ για την Ευρώπη". 

"Είναι σίγουρο για Ολυμπιακό;"

Τέλος, θέλω να μου πεις πώς περιμένεις των Ερυθρόλευκων με την Πόρτo;

"Αυτοί που λένε ότι ο Γκουραντιόλα μπορεί να «δώσει» το παιχνίδι με τη Mαρσέιγ, είναι τόσο σίγουροι ότι ο Oλυμπιακός θα κερδίσει σήμερα την Πόρτo; Διαβάζω την 11άδα που θα έχει η Πόρτo σήμερα, ομάδα που έχει φτιάξει πορτογαλική σχολή, και δεν το βλέπω τόσο εύκολο. Δηλαδή δεν θα είναι τσουρουκάδες μέσα. Ενώ έχει θέματα και ο Oλυμπιακός με απουσίες, ας μην το παραβλέπουμε. Παρατηρώ ότι έχει φέρει αποστολή με 26 παίκτες, μέσα και ο Πέπε, τόσο σίγουρο το έχουν ότι θα κερδίσει ο Oλυμπιακός;". 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags