Facebook Pixel «Δεν έχει… μαέστρο η ΑΕΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-04 20:52:00

«Δεν έχει… μαέστρο η ΑΕΚ»

«Δεν έχει… μαέστρο η ΑΕΚ»

Ως… ορχήστρα από την οποία λείπει ο «μαέστρος» χαρακτήρισε την ΑΕΚ, ο Στέλιος Σεραφείδης, μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της «Ένωσης» τόνισε πως τα διοικητικά προβλήματα και το γεγονός ότι δεν έχει γήπεδο είναι αυτά που έχουν «κοστίσει» στην ομάδα.

«Το ΟΑΚΑ δεν μας πάει, το νιώθουμε άδειο. Επειδή μεγάλωσα μέσα στην ΑΕΚ, η κατάστασή της που δεν έχει βρει χρηματοδότες, με κάνει να νιώθω “ορφανός”, όπως όλοι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Σεραφείδης στον Nova ΣΠΟΡ FM:

Για το λάθος του Αραμπατζή στην αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ Μόσχας: «Το έχω πάθει και εγώ. Εκείνη την ώρα παθαίνεις σοκ. Συμβαίνουν αυτά. Αυτό οφείλεται στην αντίδραση, τη σιγουριά και την αναποφασιστικότητα. Καθυστερείς λίγο να δώσει την μπάλα και έρχονται τα πάνω-κάτω. Παρόλα αυτά, είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Δυστυχώς, οι διάφοροι προπονητές που είχε η ΑΕΚ, άφησαν καιρό να περάσει, με αποτέλεσμα να φτάσει 26-27 χρονών και να μην έχει πολλούς αγώνες. Επίσης, για τον Α ή το Β λόγο, ενώ πήγαινε καλά, στα επόμενα παιχνίδια ήταν έξω. Όλα αυτά επηρεάζουν έναν παίκτη. Ο Γιάννης είναι ικανός και είναι σε καλή κατάσταση. Απλώς από το παιχνίδι της Ξάνθης, μετά με τον ΠΑΟΚ, τον ΟΦΗ και το χθεσινό, η άμυνα της ΑΕΚ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Γίνονται τραγικά λάθη και γενικά είναι ντεφορμέ η αμυντική της διάταξη».

Για τους άλλους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος: «Με έχει εντυπωσιάσει ο Καπίνο του Παναθηναϊκού. Θα έχει πολύ καλή εξέλιξη το παιδί αυτό. Έχει ψυχραιμία στο παιχνίδι και αυτό είναι σημαντικό προσόν. Νομίζω ότι το μέλλον είναι μπροστά του».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ: «Τα παιδιά προσπαθούν. Είναι μία ορχήστρα η ΑΕΚ, που λείπει ο μαέστρος. Μην πω ό,τι λείπουν τα… όργανα. Με αυτό το σύνολο της ομάδας, θα πρέπει να παίζουν όλοι τουλάχιστον στο “6” ή στο “7” για να έχει αποτελέσματα, αλλιώς η ομάδα θα έχει πρόβλημα. Και παλιότερα ισχύει εδώ και καιρό και τώρα επί Κωστένογλου. Η επιβίωση της ΑΕΚ εξαρτάται από το γήπεδο. Εάν γίνει όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Το ΟΑΚΑ δεν μας πάει, το νιώθουμε άδειο. Επειδή μεγάλωσα μέσα στην ΑΕΚ, η κατάστασή της που δεν έχει βρει χρηματοδότες, με κάνει να νιώθω “ορφανός” όπως όλοι. Δυστυχώς, την “πούλησαν” όλοι τότε όταν γκρέμισαν το γήπεδο. Οι πολιτικοί κυρίως που ήταν και περίοδος εκλογών. Δεν έπρεπε να την πατήσει».

Για τις προσπάθειες που γίνονται στα διοικητικά: «Γίνονται προσπάθειες. Θέλω να πιστεύω πως ο κύριος Αδαμίδης προσπαθεί και από αυτά που διαβάζω έχω την ελπίδα πως θα βρεθεί κάποιος χρηματοδότης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags