Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Europa League: Τιμωρία της UEFA σε Ομόνοια και Γρανάδα για τα ball boys
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-09 21:41:00

Δικαίωση του ΠΑΟΚ - Ομόνοια και Γρανάδα έφαγαν... καμπάνα από UEFA για απίθανο λόγο!

Sportdog Team
Δικαίωση του ΠΑΟΚ - Ομόνοια και Γρανάδα έφαγαν... καμπάνα από UEFA για απίθανο λόγο!

ΠΑΟΚ - Europa League: Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, με την ήττα από την Ομόνοια (2-1) στην Κύπρο να αποτελεί το καταδικαστικό αποτέλεσμα για τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στο ματς ήταν το γεγονός ότι στα τελευταία λεπτά του αγώνα... εξαφανίστηκαν οι μπάλες, με τα ball boys του γηπέδου να καθυστερούν σκοπίμως τους παίκτες του ΠΑΟΚ κάθε φορά που η μπάλα έβγαινε έξω.

Η Ομόνοια όσο και η Γρανάδα τιμωρήθηκαν από την UEFA για καθυστερήσεις από το ball boys, όχι όμως στα ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά για το μεταξύ τους παιχνίδι στην Ισπανία (2-1 υπέρ της Γρανάδα) στις 26 Νοεμβρίου!

Η ελεγκτική αρχή της UEFA, παρατήρησε κάποια στοιχεία στην αναμέτρηση που επιβάλλουν χρηματικές ποινές. Οπως έγινε γνωστό επιβλήθηκε πρόστιμο αξίας 5.000 ευρώ για τα ball boy που άργησαν να επιστρέψουν τη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με το πρωτόκολλο που υπάρχει, ενώ στην Ομόνοια το πρόστιμο αφορά καθυστέρηση στην αναμέτρηση με το σκορ στο1-1. Το εν λόγω πρόστιμο θα πρέπει να καταβληθεί τις επόμενες 90 ημέρες από τις δύο ομάδες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags