Facebook Pixel Πόρτο - ΠΑΟΚ: Xαμός με τον... ΠΑΟΚτσή στο Καραϊσκάκη - Έτσι προκαλούσε - "Ήθελα να τους..." - Έξαλλοι στο λιμάνι
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-10 00:09:00

Xαμός με τον... ΠΑΟΚτσή στο Καραϊσκάκη - Έτσι προκαλούσε - "Ήθελα να τους..." - Έξαλλοι στο Λιμάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
Xαμός με τον... ΠΑΟΚτσή στο Καραϊσκάκη - Έτσι προκαλούσε - "Ήθελα να τους..." - Έξαλλοι στο Λιμάνι

Πόρτο - ΠΑΟΚ: Μόνο αδιάφορη δεν παρουσιάστηκε τελικά η Πόρτο στο Γ. Καραϊσκάκης, καθώς παρά το ροτέισον χτύπησε στα ίσια το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αν και βαθμολογικά αδιάφορη και πήρε μάλιστα τη νίκη με 0-2!

Οι «δράκοι» βέβαια μπορεί να μην είχαν βαθμολογικό κίνητρο, είχαν όμως οικονομικό, καθώς το διπλό στο Φάληρο γέμισε τα ταμεία τους με 2.7 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν… υποτιμούν αυτή την εποχή οι Πορτογάλοι. Μάλιστα, εδώ και μέρα τα ΜΜΕ της χώρας ανέφεραν πως από την διοίκηση έχει μεταφερθεί στην ομάδα ότι χρειάζονται αυτά τα χρήματα.

Βέβαια, το κίνητρο των παικτών της Πόρτο, σίγουρα… πήγαζε και από τη δίψα του κόουτς Σέρζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος ήθελε πάρα πολύ να νικήσει τον Ολυμπιακό και τον πανηγύριζε μάλιστα τρελά, αν πετύχαινε και τον αποκλεισμό του. Η Σίτι του χάλασε τα σχέδια, ωστόσο ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και πάντα φίλος και υποστηρικτής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ήθελε όσο τίποτα τη νίκη στο Γ. Καραϊσκάκης.

Μάλιστα, η συμπεριφορά του κατά την διάρκεια του αγώνα έκανε τεράστια εντύπωση σε όλους στο γήπεδο, καθώς δεν μπορούσα να πιστέψουν πόσο… τρελαμένος ήταν, σε ένα αδιάφορο ματς, που η ομάδα του προηγούταν από πολύ νωρίς.

Μπορεί το σκορ να ήταν 0-1 από το πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο ο Πορτογάλος κόουτς ήταν συνεχώς όρθιος και έδινε οδηγίες, ενώ αρνητικά σχολιάστηκαν και οι φωνές που έβαλε στους ποδοσφαιριστές του μετά το 0-2!

Ο Κονσεϊσάο, όπως έλεγε εδώ και μέρες σε παλιούς του φίλους από την Θεσσαλονίκη, σχεδίαζε το «χουνέρι» στον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην τον πέταξε εκτός Ευρώπης, ωστόσο η εικόνα του ματς, το άνετο διπλό και η διαφορά των δύο ομάδων στο χορτάρι για 120 λεπτά, σίγουρα θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα από εδώ και πέρα στον βασικό αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στο Λιμάνι μετά την... ξεφτίλα από Πόρτο - Αυτός τελειώνει - Φέρνει μεταγραφή ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags