Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρα Κλοπ για VAR! Μετανιωμένος για όσα είπε (BINTEO)
| 2020-12-10 10:17:00

Ατακάρα Κλοπ για VAR! Μετανιωμένος για όσα είπε (BINTEO)

Sportdog Team
Ατακάρα Κλοπ για VAR! Μετανιωμένος για όσα είπε (BINTEO)

Το τελευταίο παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στην Μίντιλαντ, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League ήρθε ισόπαλο 1-1. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέτυχε δύο γκολ με τους Ντρέιερ και Μιναμίνο, τα οποία όμως ακυρώθηκαν έπειτα από την χρήση του VAR, κάτι που είχε σαν συνέπεια το 1-1 να μείνει ως έχε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς εξέφρασε τα παράπονα του σχετικά με το VAR, με τον ίδιο να τονίζει πως πλέον δεν ξέρει αν η τεχνολογία βοηθάει το ποδόσφαιρο. «Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να εξεταστεί η φάση. Περίπου 3-4 και με το κρύο που επικρατούσε ήταν δύσκολο για τους παίκτες. Μπορώ να ακούω ήδη από τον κόσμο ότι "Ω Θεέ μου πάλι μιλάει για το VAR" αλλά, ναι, χρειάστηκε χρόνος για να παρθούν αποφάσεις στο κρύο. Αυτό δεν βοήθησε.

Ημουν από αυτούς που έλεγε ότι η χρήση VAR είναι καλή ιδέα. Αλλά τώρα για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι τόσο σίγουρος αν θα το ξαναπώ. Ωστόσο, πλέον έχουμε την τεχνολογία και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς της περυσινής πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags