Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις Γρομητσάρη: "Τι παίζει με Καμαρά, Μπα - Αυτός φεύγει τον Γενάρη - Τζόλης στον Ολυμπιακό"!
| 2020-12-10 18:27:00

Βόμβες Γρομητσάρη: "Τι παίζει με Καμαρά, Μπα - Αυτός φεύγει τον Γενάρη - Τζόλης στον Ολυμπιακό"!

Του Αδέσποτου
Βόμβες Γρομητσάρη: "Τι παίζει με Καμαρά, Μπα - Αυτός φεύγει τον Γενάρη - Τζόλης στον Ολυμπιακό"!

Στον ραδιοφωνικό αέρα της καθημερινής εκπομπής του Sportdog «Οι Αδέσποτοι» (16.00-17.00) στον Alpha 9.89 φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Γρομητσάρης και μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Πόρτο, την πρόκριση στο Europa League και τις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ.

Ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού εξήγησε τι συνέβη με τους Καμαρά και Φορτούνη, ανέλυσε τις μεταγραφές που ψάχνουν οι Πειραιώτες και παράλληλα σχολίασε τα σενάρια για τους Ζαγαρίτη του Παναθηναϊκού και Δουβίκα του Βόλου!

Αναλυτικά:

Για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League και τι συνέβη με Καμαρά:

Όταν έγινε η κλήρωση, ο πιο ρεαλιστικός στόχος ήταν η τρίτη θέση για τον Ολυμπιακό και το πέτυχε. Μονομάχησε με τη Μαρσέιγ και τα κατάφερε με το εκτός έδρας γκολ του Καμαρά στη Μασαλία και τη… βοήθεια του Πεπ Γκουαρδιόλα και της Σίτι.

Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος είναι πικραμένος και νευριασμένος με την τελευταία εικόνα. Ήταν εικόνα… ανημποριάς. Δεν ήταν ότι δεν ήθελαν οι Πειραιώτες, αλλά δεν μπορούσαν. Είναι χαρακτηριστικό πως ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, βγήκε τόσο νωρίς.

Είχε πρόβλημα ο Καμαρά και έγινε αλλαγή. Δεν ξέρω αν ήταν διακριτό από την τηλεοπτική κάμερα, αλλά ήταν φανερό πως μετά από κάθε σπριντ έμενε ακίνητος, έπιανε τα πόδια του και προσπαθούσε να ανακτήσει την ανάσα του. Είδαμε και τον Μπα πώς ήταν στο ματς με τον Βόλο, όπου έκανε δύο… σοβαρές χοντράδες. Και αυτός κάνει αυτά τα λάθη, επιστρέφοντας από τον κορωνοϊό. Δεν είναι… παιχνιδάκι, του έχει χαλάσει το μυαλό!

Παίκτες που γυρίζουν από τον κορωνοϊό, αργούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Και αυτό το δείχνουν και οι μετρήσεις. Γιατροί εκτιμούν πως χρειάζεται 20 μέρες ο οργανισμός.

Τι συνέβη με τον Κώστα Φορτούνη;

Στο πρωινό χαλάρωμα ο Κώστας Φορτούνης αισθάνθηκε μία ενόχληση, όχι κάτι σοβαρό, αλλά ήθελε να τον προφυλάξει. Τελικά, χρειάστηκε νωρίς και έπαιξε. Πάντως, επειδή λένε πως ο Μαρτίνς κάνει «καψόνια» στον Έλληνα άσο, αποδεικνύεται πως είναι δίκαιος ο κόουτς. Και τα… δικά του παιδιά, όπως ο Λοβέρα, μετά τις κακές του εμφανίσεις είναι έξω. Ο Πέπε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το βράδυ της Τετάρτης, δεν έπαιξε λεπτό.

Ισχύει πως ο Μαρτίνς θεωρεί ότι αν δουλέψει με τον Λοβέρα, εκτιμά ότι θα τον κάνει αντι-Βαλμπουενά;

Ατάκα για αντι-Βαλμπουενά δεν νομίζω πως έχει πει ο Μαρτίνς. Τον Γάλλο τον έχει πολύ ψηλά. Τον Λοβέρα ωστόσο τον πιστεύει όντως πάρα πολύ, αλλά ελπίζει πως κάποια στιγμή θα γίνει ένα… κλικ στον εγκέφαλό του. Θεωρεί ότι είναι πολύ καλό ταλέντο, αλλά τον περιμένει να ωριμάσει. Δεν μπορεί βέβαια να τον περιμένει για πάντα.



Κατέβηκε ο πήχης του Ολυμπιακού που κυνηγάει την τρίτη θέση στον όμιλο;

Πριν έναν χρόνο συζητούσαμε ότι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με τέσσερις βαθμούς, ως τρίτος, με ένα πέναλτι δώρο από τον Ερυθρό Αστέρα.  Επίσης, πέρυσι τέλη Νοέμβρη οι Πειραιώτες είχαν το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και το 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Κ υπήρχε τρομερή γκρίνια για την ομάδα και τον Μαρτίνς που δεν είχε κάνει πρωταθλητισμό. Ωστόσο, μετά τις γιορτές και την πώληση του κορυφαίου εξτρέμ Ποντένσε, την ξεκούραση και την επιστροφή Βαλμπουενά άλλαξαν όλα. Ήρθε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και οι προκρίσεις στην Ευρώπη. Ας είμαστε επιεικείς γιατί ο Ολυμπιακός υπέφερε φέτος. Δεν έκανε προετοιμασία, ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό.

Τι πήγε λάθος με τις μεταγραφές;

Μόνο ο Εμβιλά βγήκε από τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Ήμουν λάτρης των Γκιλιέρμε και Ομάρ και αμφότεροι προσέφεραν πολλά. Ειδικά ο Νορβηγός βοηθούσε πολύ και στα αποδυτήρια. Δεν έχει Ομάρ και Τσιμίκα ο Ολυμπιακός φέτος. Ο Χολέμπας ήρθε για Νο2, αλλά δεν έπιασε ο Βινάγκρε. Ο Πέπε κινείται σε ρηχά νερά. Ούτε ο Ποντένσε έχει αντικατασταθεί. Δεν θα βγάλουμε τρελό τον κόσμο. Αλλά επιμένω πως η πρόκριση χθες, δεν ήταν κάτι μικρό και εύκολο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρώπη μετά τις γιορτές, η μόνη ελληνική ομάδα και έχει εννιά προκρίσεις στα τελευταία 10 χρόνια!

Τι γίνεται από εδώ και πέρα; Πώς θα καλύψει τα κενά του;

Ο Ολυμπιακός θα βγάλει ό,τι ματς έχει με όσους παίκτες έχει, ελπίζοντας σε νίκες. Και μετά θα πάει στη μεταγραφική περίοδο για κάποιες αλλαγές. Θα έρθει σίγουρα ένας αριστερός μπακ και δεν αποκλείεται να διακοπεί ακόμα και ο δανεισμός του Βινάγκρε. Και θα εξαρτηθούν πολλά και από τις εξετάσεις του Χασάν, που θα βγουν σε λίγες ημέρες, για το αν θα γίνει κίνηση και για φορ. Επίσης πολύ πολύ αουτσάιντερ, επειδή προέκυψε και ο τραυματισμός του Ντρέγκερ, δεν θα απέκλεια και τη μεταγραφή του δεξιού μπακ.

Τον Ζαγαρίτη θα τον ήθελες στον Ολυμπιακό;

Κάθε ταλέντο είναι ευπρόσδεκτο, αλλά εγώ θα ήθελαν άλλον από τους αντιπάλους στην Ελλάδα. Τον Τζόλη από τον ΠΑΟΚ, είναι καψούρα ο μικρός. Σούπερ σταρ. Τρομερό το πακέτο του, έχει κάτι ξεχωριστό αυτό το παιδί.

Υπάρχει περίπτωση να κινηθεί ο Ολυμπιακός για Ζαγαρίτη και Δουβίκα τον Γενάρη;

Για τον Δουβίκα ξέρω πως αρέσει πολύ σε όλους και εάν υπάρχει τρόπος, θα αποκτηθεί!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια πρόκριση; Γι’ αυτό πανηγυρίζει από χθες ο Μαρινάκης - Τρελαίνονται Μελισσανίδης, Σαββίδης
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags