Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Αλέξης Κούγιας: "Καρφιά" Μπέου: Πρότεινα τον Κούγια για πρόεδρο της ΕΠΟ"!
| 2020-12-10 21:00:00

"Καρφιά" Μπέου: "Πήρα Μελισσανίδη-Σαββίδη - Πρότεινα τον Κούγια για πρόεδρο της ΕΠΟ"!

Sportdog Team
"Καρφιά" Μπέου: "Πήρα Μελισσανίδη-Σαββίδη - Πρότεινα τον Κούγια για πρόεδρο της ΕΠΟ"!

Αχιλλέας Μπέος - Αλέξης Κούγιας: Με ειρωνική διάθεση αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος στον Αλέξη Κούγια σε γραπτή δήλωσή του.

Ο πρόεδρος του Βόλου ΝΠΣ πέταξε "σπόντες" κατά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, τον οποίο χαρακτήρισε "πηγή γέλιου" και τόνισε μεταξύ άλλων και με σαρκαστική διάθεση ότι τον πρότεινε για πρόεδρο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Παρά το γεγονός ότι καθημερινά, σχεδόν, βρίσκομαι στο στόχαστρο των «επιθέσεων» του φίλου μου του Αλέξη του Κούγια, εγώ τον σκέφτομαι και προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να τον βοηθήσω να βγει από την δεινή θέση που προφανώς βρίσκεται και τον οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές που τον καθιστούν πηγή γέλιου για όλους.

Άλλωστε είναι και σε μια ηλικία που οι εντάσεις και μάλιστα οι καθημερινές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία και επικοινώνησα με αρκετούς παράγοντες του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι κ.κ Μελισσανίδης, Σαββίδης και άλλοι, και τους πρότεινα να υποδειχθεί ως υποψήφιος πρόεδρος οικουμενικής αποδοχής της ΕΠΟ ο φίλος μου ο Αλέξης.

Δυστυχώς η πρωτοβουλία μου κατέληξε άδοξα, καθώς εμπειρότεροι εμού παράγοντες μου υπέδειξαν ότι με βάση το νέο Αθλητικό Νόμο «Αυγενάκη», άτομα ηλικίας 70 ετών και άνω απαγορεύεται να θέτουν υποψηφιότητα σε ομοσπονδίες! Και αλίμονο ο Αλέξης εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία…

Παρά ταύτα όσο κι αν οι χρόνοι παρήλθαν και όσο κι αν ο Αλέξης παραμένει ίδιος και… χειρότερος, βρίζοντας, λασπολογώντας και συκοφαντώντας, εγώ συνεχίζω να νοιάζομαι για τον υπερήλικα φίλο μου Αλέξη. Δεν είμαστε, δα, και όλοι ίδιοι…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags