Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάσιμο Καρέρα: Εξηγήσεις Καρέρα για τα λάθη στο πρώτο μέρος - Είδε βελτίωση στην ΑΕΚ - Τι είπε για... γκάφα Σβάρνα!
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-11 00:33:00

Εξηγήσεις Καρέρα για τα λάθη στο πρώτο μέρος - Είδε βελτίωση στην ΑΕΚ - Τι είπε για... γκάφα Σβάρνα!

Sportdog Team
Εξηγήσεις Καρέρα για τα λάθη στο πρώτο μέρος - Είδε βελτίωση στην ΑΕΚ - Τι είπε για... γκάφα Σβάρνα!

Ο Μάσιμο Καρέρα στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΛ από τη Λέστερ με 2-0, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στο πρώτο μέρος και το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας, τονίζοντας όμως πως είδε από τους παίκτες του αντίδραση στην επανάληψη.

Αναλυτικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα της ΑΕΚ: Στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε σωστά. Δεν παίξαμε αρκετά καλά, ήμασταν κλεισμένοι. Στο δεύτερο μέρος είδα αντίδραση, είχαμε επιθετικότητα και aggressive παιχνίδικαι είδα την αντίδραση από την ομάδα.

Πως εξηγεί το νωθρό ξεκίνημα και το λάθος Σβάρνα; Στο λάθος του 1-0 με τον Σβάρνα, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, προσπαθεί να διώξει και δεν το κάνει σωστά. Γενικά στο πρώτο μέρος όμως, το λάθος ήταν πως δεν κάναμε πρέσινγκ στην επίθεση, οι δύο που έπαιζαν στα χαφ ήταν αρκετά πίσω και δεν βγαίναμε σωστά στο πρέσινγκ. Έτσι έκανε το δικό της παιχνίδι η Λέστερ βρίσκοντας οι επιθετικοί τους χώρους.

Ο Ιταλός κόουτς έδωσεσυνέντευξη και στη Cosmote TV:

Για το παιχνίδι και πως το είδε;

«Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε φοβισμένοι. Δεν κάναμε πίεση όπως θα έπρεπε μπροστά. Μετά δεχθήκαμε δυο γκολ. Το πρώτο ήταν από δικό μας λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Ειχαμε απέναντί μας μία ομάδα ποιοτική και δεν τα καταφέραμε».

Για την τακτική προσπάθεια της ΑΕΚ στο ματς;

«Προσπαθήσαμε αφού δεχθήκαμε τα δυο γκολ να αντιδράσουμε. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Αυτό είναι το θετικό που κρατάμε».

Αν μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα από εδώ και πέρα, μετά και το τέλος της Ευρώπης;

«Ναι σίγουρα. Όταν εχεις περισσότερο χρόνο να δουλέψεις, να διορθώσεις τα λάθη σου για να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν πέρυσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags