Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: "Έβγαλε" φαβορί για το Άρης - ΠΑΟΚ ο Αναστόπουλος - Τρομερές ατάκες για Γκαρσία και Τζόλη
| 2020-12-11 16:19:00

"Έβγαλε" φαβορί για το Άρης - ΠΑΟΚ ο Αναστόπουλος - Τρομερές ατάκες για Γκαρσία και Τζόλη

Sportdog Team
"Έβγαλε" φαβορί για το Άρης - ΠΑΟΚ ο Αναστόπουλος - Τρομερές ατάκες για Γκαρσία και Τζόλη

Άρης - ΠΑΟΚ: Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ.

«Πάμε για εννιά μήνες χωρίς ποδόσφαιρο στη Super League 2 και στη Football League και δεν συμβαίνει τίποτα. Το ποδόσφαιρο αποτελείται από πολλούς ανθρώπους. Σήμερα άκουσα ότι τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά. Να πάμε να ψωνίσουμε για να πάμε που; Θα φάμε τα ρούχα;» είπε αρχικά αναφερόμενος στο lockdown και συνέχισε: «Είναι ένα ντέρμπι, παραδοσιακό. Ο Άρης έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω γηπέδου και καλύτερης ψυχολογίας. Σε κάποια παιχνίδια ήταν πίσω στο σκορ και τα γύρισε. Αυτό φτιάχνει την ψυχολογία. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε χθες παιχνίδι, δεν έχει και το πολύ μεγάλο βάθος για να χρησιμοποιεί ξεκούραστους. Αυτό έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του. Θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τα χαφ, εκεί θα δοθεί μεγάλη μάχη. Η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ είναι ασταθής, το πολύ καλό δίδυμο Κρέσπο-Βαρέλα δεν εμφανίζεται όπως πέρσι και πρόπερσι.  

 

Ο Άρης έχει καλούς χειριστές της μπάλας στο κέντρο, όπως ο Ματίγια και ο Σάσα. Επιθετικά η μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο Τζόλης που είναι ένα παιδί πολύ εξελίξιμο, είναι γρήγορος και εκρηκτικός. Από την άλλη, ο Ματέο είναι καλός παίκτης. Ποια πατήματά του να βρει; Τον Άρη τον ξέρει. Το θέμα με τον Γκαρσία είναι ότι ενώ είναι πολύ καλός, είναι διεισδυτικός, πρέπει να μάθει να σκοράρει. Το ίδιο και ο Γκάμα. Θα πρέπει να μπαίνει στην περιοχή, δεν είναι μόνο ντρίπλα και κατοχή το ποδόσφαιρο. Ο Γκαρία και ο Γκάμα με μία πάσα και ένα καλό χτύπημα μπορούν να κάνουν την ζημιά. Πρέπει, όμως, να μάθουν να σκοράρουν».  

Κατέληξε λέγοντας: «Εάν μία ομάδα δεν έχει καλά αποδυτήρια βγαίνει στο γήπεδο. Ένας παίκτης που είναι της αξίας του 7, με καλά αποδυτήρια, θα παίζει για δέκα. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Δεν κερδίζονται πλέον τα παιχνίδια με το δέσιμο. Πρέπει να στείλεις περισσότερες φορές την μπάλα στα δίχτυα από τον αντίπαλο. Οι και οι ευκαιρίες είναι μόνο για να τα λέμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags