Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τι τρέλανε τον Μαρινάκη και μπούκαρε στου Ρέντη - Αυτοί οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ έξαλλοι με Καρέρα!
| 2020-12-11 17:40:00

Τι τρέλανε τον Μαρινάκη και μπούκαρε στου Ρέντη - Αυτοί οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ έξαλλοι με Καρέρα!

Του Αδέσποτου
Τι τρέλανε τον Μαρινάκη και μπούκαρε στου Ρέντη - Αυτοί οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ έξαλλοι με Καρέρα!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Παρασκευής λοιπόν υπήρξε αναφορά στην επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη, στους λόγους που… γκάζωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και στο κλίμα που υπάρχει πλέον μεταξύ των παικτών και του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα κυριότερα σημεία

** Ο Μαρινάκης με την επίσκεψή του στου Ρέντη και τα… γκάζια, έβαλε πίεση στον Ολυμπιακό γιατί θέλει άμεσα αποτελέσματα. Το παιχνίδι με τη Λαμία της Κυριακής το έχουν… σημαδέψει, καθώς το περιμένουν δύσκολο, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι την επόμενη Τετάρτη με την ΑΕΚ. Αν νικήσουν αρχικά την Κυριακή οι Πειραιώτες και στη συνέχεια πάρουν και το ντέρμπι με την Ένωση, τότε αυτομάτως τη βγάζουν εκτός διεκδίκησης τίτλου από πολύ νωρίς.

Ο στόχος του Μαρινάκη ήταν να τους… ξυπνήσει, όχι τόσο για τη Λαμία όσο για το ντέρμπι. Αν δεν νικήσουν οι «ερυθρόλευκοι», θα αρχίσουν να αμφισβητούνται.

** Αλλαγές θα υπάρξουν στην 11αδα από τον Πέδρο Μαρτίνς την Κυριακή, καθώς υπάρχει μεγάλη κούραση. Δεν είναι τυχαίο πως με την Πόρτο… έσκασε και έμεινε από ανάσες μέχρι και ο Καμαρά. Στη Λαμία λοιπόν θα δούμε ξανά βασικό τον Τιάγκο Σίλβα, που άφησε καλές εντυπώσεις με το Βόλο όσο έπαιξε. Ένα οκταρο-δεκάρι με καλά στοιχεία και φρέσκα πόδια. Χρειάζεται ανάσες ο Ολυμπιακός που είδαμε την Τετάρτη απέναντι στην Πόρτο.

** Κάκιστη η εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στην Λέστερ. Η ήττα όμως ήταν το λιγότερο, καθώς φαίνεται πως το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα. Ο Τάνκοβιτς έκανε… μούτρα γιατί δεν ξεκίνησε, ο Ανσαριφάρντ… μούτρα γιατί έγινε αλλαγή και ο Ολιβέιρα τα δικά του επειδή μπήκε αλλαγή αντί του Ιρανού!

** Κάκιστη διαχείριση του Μιτάι από τον Καρέρα. Ο 17χρονος αριστερός μπακ επέστρεψε μετά από 1.5 μήνα, που τον είχαν ξεχάσει και έβγαλε 90λεπτο κόντρα στη Λέστερ. Έτσι τον… καις! Το παιδί έχει καλά στοιχεία, αλλά θέλει ρυθμό και συμμέτοχές. Είχε παίξει με την Κ19 κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά ένα ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ και μετά τον… ξεχνάνε και τον επαναφέρουν κόντρα στη Λέστερ στην Αγγλία. Ο νεαρός έχει καλά στοιχεία, όμως θέλει ματς και με τις επιλογές του ο Ιταλός κόουτς θα τον «κάψει»!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια πρόκριση; Γι’ αυτό πανηγυρίζει από χθες ο Μαρινάκης - Τρελαίνονται Μελισσανίδης, Σαββίδης

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags