Facebook Pixel Θοδωρής Ζαγοράκης – ΕΠΟ: Όνομα-βόμβα για ΕΠΟ! Νο1 φαβορί από… ΠΑΟΚ - "Ναι" ΑΕΚ-ΠΑΟ - Θα γίνει χαμός με Ολυμπιακό!
| 2020-12-12 08:28:00

Όνομα-βόμβα για ΕΠΟ! Νο1 φαβορί από… ΠΑΟΚ - "Ναι" ΑΕΚ-ΠΑΟ - Θα γίνει χαμός με Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Όνομα-βόμβα για ΕΠΟ! Νο1 φαβορί από… ΠΑΟΚ - "Ναι" ΑΕΚ-ΠΑΟ - Θα γίνει χαμός με Ολυμπιακό!

Θοδωρής Ζαγοράκης – ΕΠΟ: Για κοινής αποδοχής υποψήφιο για την προεδρεία της ΕΠΟ συζητούν οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Την είδηση είχε αποκαλύψει εδώ και μέρες ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ωστόσο τις τελευταίες ώρες προέκυψε και ένα νέο όνομα στο τραπέζι, το οποίο θα προκαλέσει… θόρυβο!

Ο Αυγενάκης  είχε πει «γίνονται συναντήσεις με θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου για να βρεθεί μία ενωτική υποψηφιότητα εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ και είμαστε κοντά» και προσέθεσε ότι στις συζητήσεις μετέχει το υφυπουργείο, αλλά και οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αλλά και στις εφημερίδες Live Sport και Sportday, το όνομα που αποτελεί το Νο1 φαβορί αυτή τη στιγμή, είναι αυτό του Θοδωρή Ζαγοράκη!

Ο εμβληματικός αρχηγός της Eθνικής Oμάδας Ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 και νυν ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής (αποπέμφθηκε από τη ΝΔ για την αντίδρασή του στις αρχές της χρονιάς μετά την απόφαση της ΕΕΑ για Ξάνθη και ΠΑΟΚ), έχει πάρει προφανώς το «οκ» από τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη και αναμένεται το… ναι από Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Άγνωστο παραμένει για την ώρα ποια στάση θα κρατήσει ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ζαγοράκης προφανώς και προέρχεται από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έχει διατελέσει και πρόεδρος της ΠΑΕ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια πρόκριση; Γι’ αυτό πανηγυρίζει από χθες ο Μαρινάκης - Τρελαίνονται Μελισσανίδης, Σαββίδης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags