Facebook Pixel ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: Χαμός με κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ - Έξαλλος ο Μελισσανίδης και ατάκα… φωτιά - Διαφωνία και με Ίβιτς!
| 2020-12-12 08:58:00

Χαμός με κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ - Έξαλλος ο Μελισσανίδης και ατάκα… φωτιά - Διαφωνία και με Ίβιτς!

Sportdog Team
Χαμός με κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ - Έξαλλος ο Μελισσανίδης και ατάκα… φωτιά - Διαφωνία και με Ίβιτς!

ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: Εξελίξεις και μάλιστα πολύ σύντομα θα υπάρξουν στο θέμα με το νέο συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» η ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν συνάντηση με τον Κροάτη άσο για την οριστική διαπραγμάτευση. Δεν αποκλείεται αυτή η κουβέντα να γίνει και πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ίβιτς επιθυμεί να διατηρήσει τον Λιβάγια στο δυναμικό της ΑΕΚ καθώς εκτιμά απεριόριστα τις δυνατότητές του. Παρόλα αυτά στις νέες διαπραγματεύσεις που θα γίνουν, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να διαταραχθούν οι οικονομικές ισορροπίες της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ενήμερος για τα όσα λέγονται και γράφονται στην Τουρκία, σχετικά με το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Λιβάγια, αλλά και για τις δηλώσεις του μάνατζερ του, που υποστηρίζει ότι ο πελάτης του βλέπει θετικά την πρόταση της τουρκικής ομάδας.

«Κανείς δεν πρόκειται να χτίσει καριέρα στην πλάτη της ΑΕΚ, όποιος και αν είναι αυτός, όπως κι αν λέγεται», έχει ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες του ο  Τίγρης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags