Facebook Pixel Sportdog.gr | Το κόλπο του Ροναλντίνιο με το νερό που έγινε γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-12-14 02:31:00

Το κόλπο του Ροναλντίνιο με το νερό που έγινε γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το κόλπο του Ροναλντίνιο με το νερό που έγινε γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα γκολ που είχε συμμετοχή ο Ροναλντίνιο και δεν είχε αποκτήσει μεγάλη φήμη, ήταν όταν έπαιζε στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ο “Ρόνι” σε έναν αγώνα κόντρα στη Σάο Πάολο, είχε κάνει ένα μοναδικό “τρικ”, πίνοντας νερό.

Συγκεκριμένα, σε μια φάση του αγώνα, η ομάδα του έχει κερδίσει πλάγιο. Ο Ροναλντίνιο, την στιγμή εκείνη πηγαίνει σιγά σιγά προς τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, τον Ροτζέριο. Του ζητάει νερό και εκείνος του το δίνει.

Ο “Ρόνι”, πίνει λίγο και πετάει το μπουκαλάκι κάτω. Στη συνέχεια περπατάει προς τα πίσω, ενώ ο συμπαίκτης του, που είχε την μπάλα για να εκτελέσει το πλάγιο περιμένει. Οι αμυντικοί, την ίδια ώρα δεν έχουν πάρει χαμπάρει ότι ο Ροναλντίνιο βρίσκεται 15 μέτρα πίσω τους. Τον έχουν ξεχάσει.

Έτσι, το πλάγιο εκτελείται και ο Ροναλντίνιο παίρνει την μπάλα ανενόχλητος μόνος του εντελώς. Δίνει πάσα στον Τζο και η Μινέιρο σκοράρει.

Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι το “τρικ” ήταν… δουλεμένο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο συμπαίκτης του, καθυστερούσε προκλητικά να εκτελέσει το πλάγιο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Τζο κάνει κίνηση απευθείας και ο Ρόνι δίνει αμέσως την πάσα.

Είναι από τις στιγμές που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα από έναν “μάγο”, αλλά ξαφνικά σε εντυπωσιάζει με κάτι καινούριο. Έτσι και τότε…

ΠΗΓΗ: iperiodico.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags