Facebook Pixel ΑΕΛ - Αλέξης Κούγιας: Πρόταση στον Μόρα να επιστρέψει!
| 2020-12-13 17:40:00

Έκπληξη Κούγια - Πρόταση σε Έλληνα άσο με μεγάλη καριέρα - Τι απάντησε!

Sportdog Team
Έκπληξη Κούγια - Πρόταση σε Έλληνα άσο με μεγάλη καριέρα - Τι απάντησε!

ΑΕΛ - Αλέξης Κούγιας: Την επιστροφή του Βαγγέλη Μόρα στην ΑΕΛ πρότεινε ο Αλέξης Κούγιας στον έμπειρο αμυντικό!

Όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ΠΑΕ, ο Αλέξης Κούγιας συνεντήθηκε με τον 39χρονος άσο και του πρότεινε να επιστρέψει στην ΑΕΛ είτε για να κλείσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής είτε για να αναλάβει θέση τεχνικού διευθυντή.

Η απάντηση του Μόρα ήταν αρνητική, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο άφησε ανοικτό παράθυρο επιστροφής σε περίπτωση που το πρωτάθλημα της Superleague 2 δεν ξεκινήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνάντηση με τον πρώην παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Μόρα είχε ο Αλέξης Κούγιας σήμερα το πρωί, στον οποίο πρότεινε στην επιστροφή του, είτε ως ποδοσφαιριστής ώστε να τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, αφού το μέλλον της Super League 2 είναι αβέβαιο, είτε στην θέση του τεχνικού διευθυντή η οποία χηρεύει.

Ο Βαγγέλης Μόρας με πολύ μεγάλη ικανοποίηση άκουσε και τις δύο προτάσεις, αλλά είπε στον κ. Κούγια ότι λόγω του ότι στον Απόλλωνα Λάρισας όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκεί εξαιτίας του, την παρούσα στιγμή είναι δύσκολο, αλλά εάν τελικώς δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 και οι δύο προτάσεις θα ξανασυζητηθούν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags