Facebook Pixel Premier League: Γκέλα η Λίβερπουλ, 1-1 με τη Φούλαμ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-13 21:02:00

Γκέλα και η Λίβερπουλ! - Σώθηκε με πέναλτι στο φινάλε κόντρα στη Φούλαμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γκέλα και η Λίβερπουλ! - Σώθηκε με πέναλτι στο φινάλε κόντρα στη Φούλαμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Premier League: Απρόσμενα η Λίβερπουλ άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Φούλαμ, μένοντας στο 1-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League, όπως είχε κάνει και νωρίτερα η Τότεναμ στο «Σέλχαρστ Παρκ» απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχασε έτσι την ευκαιρία να μείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με την Τότεναμ, τρία 24ωρα πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Ανφιλντ» για την 13η (εμβόλιμη) αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η Φούλαμ προηγήθηκε με τον Μπόμπι Ράιντ στο 25' και η Λίβερπουλ ισοφάρισε με πέναλτι του Μο Σάλαχ στο 80ο λεπτό, για το τελικό 1-1 στο «Κρέιβεν Κόταζ» του Λονδίνου.

Στο μεταξύ, η Τότεναμ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει, εκτός έδρας, την Κρίσταλ Πάλας (1-1. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προηγήθηκε στο 23' με τον Χάρι Κέιν, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 81ο λεπτό με τον Σχλουπ. 

Με την ισοπαλία αυτή οι «Σπερς» κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη θέση στη βαθμολογία, αν αργότερα η Λίβερπουλ επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και νικήσει στην έδρα της Φούλαμ.

Νωρίτερα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στην έδρα της Σαουθάμπτον με 3-0 και παραμένει η μοναδική ομάδα στο νησί χωρίς νίκη από την αρχή της σεζόν! Οι «άγιοι» πήραν τη νίκη με τα γκολ των Ανταμς (34'), Αρμστρομνγκ (62') και Ρέντμοντ (84').

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags