Facebook Pixel Άρης – ΠΑΟΚ: Έξαλλος Βαρούχας: "Δεν έκανε πέναλτι ο Πασχαλάκης - Κόκκινη Αουγκούστο - Χέρι στο 98"! (BINTEO)
| 2020-12-13 22:34:00

Έξαλλος Βαρούχας: "Δεν έκανε πέναλτι ο Πασχαλάκης - Κόκκινη Αουγκούστο - Χέρι στο 99"! (BINTEO)

Sportdog Team
Έξαλλος Βαρούχας: "Δεν έκανε πέναλτι ο Πασχαλάκης - Κόκκινη Αουγκούστο - Χέρι στο 99"! (BINTEO)

Άρης – ΠΑΟΚ: Ο Παναγιώτης Βαρούχας τοποθετήθηκε για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τόνισε πως ο Μπας Νάιχαους.

Μάλιστα, τα… έχωσε άγρια στον Ολλανδό ρέφερι και στην τριάδα του VAR, τονίζοντας πως έκαναν πολλά και σημαντικά λάθη, που αδίκησαν και τις δύο ομάδες.

Αρχικά, για το πέναλτι του Άρη στο 38’, ο καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» ανέφερε ότι ο Πασχαλάκης βρήκε την μπάλα και δεν έκανε καμία παράβαση. «Τα χέρια του πάνε στην μπάλα, ο παίκτης του Άρη την τσιμπάει, αλλά δεν έχει κάνει παράβαση για πέναλτι», τόνισε σχετικά.

Στη συνέχεια, δικαίωσε και τον Άρη για τις διαμαρτυρίες του, σημειώνοντας πως στο 56’ ο Αουγκούστο χτύπησε σκόπιμα τον Μάνο πίσω στο κεφάλι και δεν πήρε καθόλου κάρτα.« Ήταν απευθείας κόκκινη, αλλά ακόμα και κίτρινη να έπαιρνε, θα πήγαινε στα αποδυτήριά, αφού είχε κάρτα», ανέφερε ο Βαρούχας.

Για τη φάση του 71ου λεπτού, όπου αρχικά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στον Τζόλη και μετά το πήρε πίσω στο VAR, τόνισε πως είναι σωστή απόφαση, αφού ο Σούντγρρεντ βρίσκει μπάλα. «Ούτε στην αρχή της φάσης υπάρχει πέναλτι στον Τζόλη», σχολίασε.

Τέλος, ο Παναγιώτης Βαρούχας τοποθετήθηκε και για την τελευταία φάση του ντέρμπι. Στο 99ο λεπτό, όπου ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι, τόνισε πως ο παίκτης του Άρη (Μπαγκαλιάνης) απλώνει το χέρι και χτυπάει την μπάλα. «Παράβαση και πέναλτι, που δεν μπήκε στον κόπο να δει ο διαιτητής στο VAR. Ούτε το VAR τον ενημέρωσαν, που ήταν επίσης Ολλανδοί. Αν ήταν Έλληνας διαιτητής θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια. Πρώτη φορά με ξένο διαιτητή που γελάει ο κόσμος! Το περίεργο είναι πως στο πρώτο πέναλτι δεν πήγε στο VAR, ενώ στο δεύτερο πήγε», σχολίασε στην ΕΡΤ ο καθηγητής διαιτησίας.

Δείτε όλες τις φάσεις του ντέρμπι στο παρακάτω βίντεο:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα μετά τον Άρη! Επιστρέφει Βραζιλιάνος παικταράς στον ΠΑΟΚ - Αυτός θα τον σώσει;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags