Facebook Pixel Άρης-ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα Βαρούχα: "Διακοπές ο Κλάτενμπεργκ - Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε..."
| 2020-12-14 22:30:00

Ξέσπασμα Βαρούχα: "Διακοπές ο Κλάτενμπεργκ - Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε - Τη μία λέει πέναλτι, την άλλη..."

Sportdog Team
Ξέσπασμα Βαρούχα: "Διακοπές ο Κλάτενμπεργκ - Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε - Τη μία λέει πέναλτι, την άλλη..."

Άρης-ΠΑΟΚ: Ο Παναγιώτης Βαρούχας κατέκρινε έντονα τη διαιτησία του Ολλανδού Μπας Νάιχαους και του βοηθού του στο VAR στο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήρθαν για να κάνουν τουρ στην Ελλάδα.

Παράλληλα, μίλησε για την αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, επισημαίνοντας πως με τις αντιφάσεις του έχει μπερδέψει ακόμα και τους διαιτητές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

«Δεν μπορεί ο Ολλανδός να κάνει τουρ διαμονής στην Ελλάδα. Δεν μπορεί οι διαιτητές να μην κάνουν χρήση VAR. Παραποίησαν τα πάντα. Οι ξένοι διαιτητές ήρθαν γιατί έδωσαν δικαιώματα οι Έλληνες. Είδαμε καλές διαιτησίες από τους ξένους μέχρι τώρα. 

Πρώτη φορά έγιναν λάθη εντός της περιοχής και δεν τα πήγαν καλά. Εκ του αποτελέσματος, βλέπουμε ότι υπάρχει επικινδυνότητα. Ο Κλάτενμπεργκ έχει πάει για Χριστουγεννιάτικες γιορτές στην Αγγλία. Νομίζω ότι μας κοστίζει ενάμισΙ χιλιάρικο την ημέρα. Μεγαλύτερη ευθύνη έχουν αυτοί που τον έφεραν. Ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει, τώρα τι;

 Την περασμένη Κυριακή σε ποιο ματς ήταν ο varίστας; Ήταν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Πόσες μέρες είναι εδώ στην Ελλάδα; Πηγαινοέρχεται ή μένει εδώ; Αυτός έχει μπερδέψει και τους διαιτητές. Τη μια λέει είναι πέναλτι, την άλλη δεν είναι. Οι διαιτητές της Super League 2 γιατί δεν παίζουν; Μόνο τέταρτοι είναι».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags