Facebook Pixel Άρης – ΠΑΟΚ: ΤΩΡΑ: Καταθέτουν δύο παίκτες του Άρη για τις καταγγελίες περί δωροδοκίας - Τι θα γίνει με Καραπαπά!
| 2020-12-14 22:18:00

Κατέθεσαν δύο παίκτες του Άρη για τις καταγγελίες περί δωροδοκίας - Τι θα γίνει με Καραπαπά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κατέθεσαν δύο παίκτες του Άρη για τις καταγγελίες περί δωροδοκίας - Τι θα γίνει με Καραπαπά (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης – ΠΑΟΚ: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει… ανοίξει στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και αφορά τις καταγγελίες του Κωνσταντίνου Καραπαπά, περί απόπειρας δωροδοκίας παικτών του Άρη από ανθρώπους κοντά στον ΠΑΟΚ.

Το πρωί διετάχθη η διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο και σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη δύο ποδοσφαιριστές του Άρη κατέθεσαν ήδη για την υπόθεση!

Συγκεκριμένα, οι Μάριος Σιαμπάνης και Γιώργος Δεληζήσης (ο πρώτος αναφέρθηκε στην δήλωση Καραπαπά και ο δεύτερος για τις δηλώσεις του στο MEGA που θα δείτε παρακάτω) επισκέφθηκαν το τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει την διανέργεια της έρευνας, υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως.

Η κατάθεση έγινε παρουσία δικηγόρου από την ΠΑΕ Άρης, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να κληθεί να καταθέσει και ο καταγγέλλων Κωνσταντίνος Καραπαπάς.

Δείτε τις δηλώσεις του Δεληζήση:


***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tο πήρε πάνω του ο Σαββίδης! Εντολή-φωτιά στους συνεργάτες του μετά τον Άρη! "Τώρα θέλω να..."

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags