Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τρομερές "σπόντες" Κυριάκου: "Καταστρέψατε τον Σιαμπάνη"
| 2020-12-15 19:38:00

Τρομερές "σπόντες" Κυριάκου: "Καταστρέψατε τον Σιαμπάνη - Στο τέλος θα μας πούνε και μα@@@ες"!

Sportdog Team
Τρομερές "σπόντες" Κυριάκου: "Καταστρέψατε τον Σιαμπάνη - Στο τέλος θα μας πούνε και μα@@@ες"!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με ανάρτησή του στα social media, ο Κυριάκος Κυριάκος πήρε θέση για το ζήτημα της φερόμενης απόπειρας δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη, που μονοπωλεί την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ προέβη σε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, αναφερόμενος σε όσους δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Δικέφαλος για καθαρό ποδόσφαιρο, υποθάλπτοντας το παραποδόσφαιρο όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κυριάκου Κυριάκου:

Είναι προφανές ότι όσοι οραματίστηκαν νέα αποσυσπείρωση και αναμπουμπούλα στον ΠΑΟΚ, έχουν πάρει τα πόδια στον ώμο και τρέχουν να σωθούν από τα δικαστήρια. Δεν θα τα γλιτώσουν όμως.

Για όσους προσπαθούν τώρα να κρατηθούν «ισαποστάκηδες» όμως, ανάμεσα σ αυτόν που ρίχνει το γάντι και σ αυτόν που το σηκώνει, έχω να πω το εξής:

Μην οδύρεστε πια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ σας έδωσε την ευκαιρία να υποστηρίξετε ένα ποδόσφαιρο με διαφορετικό πρωταθλητή κάθε χρονιά. Που ο ισχυρός του παιχνιδιού μπορεί να χάσει τίτλο στα δικαστήρια των τακτικών δικαστών. Που έχει VAR, ακόμη και για να μπαίνουν VARίστες καμικάζι εναντίον του. Σας έδωσε ένα ποδόσφαιρο να υποστηρίξετε που απομονώνει τους τοξικούς. 

Εσείς με εγγεγραμμένη μέσα σας την φοβία να δυσαρεστήσετε τους προαιώνιους νταβατζήδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αγνοήσατε όσα κάναμε εμείς για το ποδόσφαιρο. Τώρα θα σκεφτούμε την ομάδα μας και την σκληρή τιμωρία όσων της εναντιώνονται παράνομα. 

Όταν ο Όσκαρ Γκαρθία υποκρινόταν...θάνατο από ένα ρολό χαρτί, πήγατε να τον εξισώσετε με τον «εγκληματία» που πέταξε το χαρτί, λες και ένας αξιωματούχος αγώνα κι ένας φίλαθλος έχουν την ίδια ευθύνη να προστατεύσουν το κύρος του ποδοσφαίρου στο δικό σας ρομαντικό ποδόσφαιρο.

Όταν ο Ολυμπιακός σας τροφοδότησε με μυθεύματα για πολυϊδιοκτησία, τα αναπαράξατε αμάσητα. 

Τώρα που ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κατέστρεψε τον Σιαμπάνη, εμπλέκοντάς τον στο μίσος του για τον ΠΑΟΚ, φταίει ο ΠΑΟΚ που θα του κόψει τη μπάλα, προασπιζόμενος την ακεραιότητά του.

Λίγο κάπου στοπ όμως παιδιά, γιατί στο τέλος θα μας πούνε και μ...ες.

Μεγαλύτερο έγκλημα από την ανοχή όταν ο ρόλος σου είναι να ελέγχεις, δεν υπάρχει. Υποθάλψατε δια της ανοχής σας το παραποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να απολογηθεί για το οτι σηκώνει μόνιμα το γάντι απέναντί του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags