Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Χαμός με τον Σιαμπάνη - Επιστολή Άρη στην ΕΠΟ - "Ασπίδα" στον παίκτη για την... επίθεση απο ΠΑΟΚ!
| 2020-12-15 19:50:00

Χαμός με τον Σιαμπάνη - Επιστολή Άρη στην ΕΠΟ - "Ασπίδα" στον παίκτη για την... επίθεση απο ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Χαμός με τον Σιαμπάνη - Επιστολή Άρη στην ΕΠΟ - "Ασπίδα" στον παίκτη για την... επίθεση απο ΠΑΟΚ!

Άρης - ΠΑΟΚ: Με επιστολή που έστειλε σήμερα ο Άρης τονίζει ότι ενημερώθηκε άμεσα από τον Μάριο Σιαμπάνη για το «περιστατικό που υπέστη πριν από το παιχνίδι», απαντώντας στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που ζητάει την τιμωρία του.

Οι ασπρόμαυροι σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι ο παίκτης θα έπρεπε να είχε ενημερώσει για την απόπειρα δωροδοκίας εντός 48 ωρών και αφού δεν το έπραξε, πρέπει να τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό!

Η επιστολή του Άρη αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες και έχουν λάβει ήδη το φως της δημοσιότητας, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσημα, ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μάριος Σιαμπάνης μας ενημέρωσε άμεσα για το «περιστατικό που υπέστη πριν από το παιχνίδι ΑΡΗΣ  – ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, όταν πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων έδωσε πλέον και στις αρμόδιες αρχές, προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν προκειμένου να έχει μειωμένη αγωνιστική απόδοση στον αγώνα που θα γινόταν την Κυριακή στις 13 Δεκεμβρίου 2020 μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ομάδας μας».

Προς γνώση και για τις δικές σας τυχόν νόμιμες ενέργειες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags