Facebook Pixel ΑΕΚ - Άρης: Ποια... γελάκια; Σκάει βόμβα με Λιβάγια - Top παίκτης με κοκαΐνη - O Σιαμπάνης και το GNTM!
| 2020-12-17 23:00:00

Ποια... γελάκια; Σκάει βόμβα με Λιβάγια - Top παίκτης με κοκαΐνη - O Σιαμπάνης και το GNTM!

Του Αδέσποτου
Ποια... γελάκια; Σκάει βόμβα με Λιβάγια - Top παίκτης με κοκαΐνη - O Σιαμπάνης και το GNTM!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Πέμπτης λοιπόν, έγινε αναφορά στην υπόθεση του Μάριου Σιαμπάνη, στον ποδοσφαιριστή που… έμπλεξε με το κύκλωμα κοκαΐνης, αλλά και στον Μάρκο Λιβάγια!

** Ανέκδοτο στην ΑΕΚ να παίζει ο Λιβάγια στα αριστερά. Αποκαλύπτουμε λοιπόν, πως ο Λιβάγια έχει ζητήσει να μην παίζει δεξιά, ούτε και σέντερ φορ. Ωστόσο, δεν μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ, αφού υπάρχει ο Μάνταλος και προτιμάει να παίζει αριστερά. Παίζοντας όμως εκεί, δεν βοηθάει καθόλου ανασταλτικά και αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Φάνηκε και στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο Φορτούνης-Καμαρά και… χτύπησαν οι Πειραιώτες την πλευρά του.

Η εμφάνισή του Λιβάγια συνολικά στο ντέρμπι δεν ήταν καλή, ενώ σίγουρα δεν είναι τυχαία η καταγραφή σε όλα τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ της συμπεριφοράς του στον πάγκο. Τα… γελάκια όταν είχε γίνει αλλαγή, με το σκορ στο 0-1, δεν πέρασαν απαρατήρητα. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει δυσαρέσκεια της διοίκησης προς το πρόσωπό του. Και δεν αποκλείεται αυτή η διαρροή να «δείχνει» και κάτι παραπάνω, για το συμβόλαιό του.

Ο Λιβάγια άλλωστε δεν πέφτει κάτω από τα 4 εκατομμύρια για τέσσερα χρόνια ή τα 3+ για τρία χρόνια, χρήματα που η ΑΕΚ δεν πρόκειται να του δώσει. Οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές και δεν αποκλείεται να υπάρξει διαζύγιο-πώληση ακόμα και τον Γενάρη!

** Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το κύκλωμα που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης σε διάφορες περιοχές της Αττικής με παράδοση κατ’ οίκον εξάρθρωσαν οι Αρχές. Στη λίστα των αγοραστών υπάρχουν γνωστά ονόματα της showbiz, τα οποία αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην αστυνομία. Στους… αγοραστές υπάρχει κι ένας ποδοσφαιριστής. Ξένος, γνωστός, που μένει στα Νότια Προάστια! Μέχρι εκεί μπορούμε να πούμε για την ώρα, γιατί αλλιώς θα μπλέξουμε δικαστικά…

** Δεν θα γίνει τίποτα με τον Μάριο Σιαμπάνη. Ούτε πρόκειται να τιμωρηθεί, που δεν μίλησε νωρίτερα και όσα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους από τον ΠΑΟΚ. Για τις εντυπώσεις το θέμα κρατείται στην επικαιρότητα, όμως δεν θα υπάρξει καμία σοβαρή εξέλιξη, ούτε και τιμωρία.

** Και ένα… κουτσομπολιό για τον Μάριο Σιαμπάνη. Πριν δύο χρόνια ο νεαρός πορτιέρε είχε απασχολήσει και τις εκπομπές lifestyle, όταν είχε γίνει γνωστή η σχέση του με την Ηρώ Δημητροπούλου. Μία εντυπωσιακή κοπέλα, που είχε «κοπεί» από το GNTM λόγω κάποιων πλαστικών. Η σχέση τους κράτησε πάντως 8 μήνες και πλέον ο άσος του Άρη έχει κάνει οικογένεια και είναι και πατέρας. Γι’ αυτό και εξοργίστηκε όταν είδε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δημοσιεύει τα προσωπικά του στοιχεία και τη διεύθυνση της κατοικίας του!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Βόμβα στη Σούπερ Λιγκ: Διώχνουν κορυφαίο προπονητή – Επιστροφή Ουζουνίδη σε μεγάλη ομάδα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags