Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη δήλωση από Κ.Ρονάλντο: «Προτιμώ πυγμαχία και MMA από ποδόσφαιρο»
| 2020-12-19 02:31:00

Απίστευτη δήλωση από Κ.Ρονάλντο: «Προτιμώ πυγμαχία και MMA από ποδόσφαιρο»

Sportdog Team
Απίστευτη δήλωση από Κ.Ρονάλντο: «Προτιμώ πυγμαχία και MMA από ποδόσφαιρο»

Μετά από μερικές δεκαετίες ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μάλιστα από τους κορυφαίους όλων των εποχών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχεται πως του αρέσει περισσότερο το θέαμα στους αγώνες του UFC ή της πυγμαχίας.

«Η μπάλα ήταν το πάθος μου αλλά προτιμώ να βλέπω στην TV άλλα σπορ. Παράδειγμα πυγμαχία ή τους αγώνες του UFC. Όταν ήμουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο προπονητής πυγμαχούσε μαζί μου.

Νομίζω πως η προπόνηση στην πυγμαχία είναι πολύ χρήσιμη στο άθλημα του ποδοσφαίρου, καθώς δημιουργείς καλή αίσθηση του χώρου και μαθαίνεις να κινείσαι», αναφέρει στα πρώτα του λόγια. Ο Πορτογάλος ζήτησε την βοήθεια του Anthony Joshua το καλοκαίρι ώστε να βρει τρόπο να διατηρηθεί σε φόρμα.

«Το καλοκαίρι μίλησα με τον Joshua. Στα 33 αρχίζουν και κουράζονται τα πόδια. Θέλω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο αλλά να μην λέει ο κόσμος ότι πλέον είμαι αργός. Μπορείς να αλλάξεις πολλά στον τρόπο που προπονείσαι.

Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Όλα εξαρτώνται από την ψυχολογία, το κίνητρο και την εμπειρία σου. Κοιτάξτε τον Federer. Είναι 38 ετών και ακόμα πετάει. Ασχολείται κι αυτός με την πυγμαχία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags