Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Οι δηλώσεις του Μπόλονι για το ντέρμπι
| 2020-12-18 14:57:00

Αποκάλυψη Μπόλονι που συγκινεί: "Η σκέψη μου είναι στον..." - Μαλωμένος με Πάμπλο Γκαρσία;

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπόλονι που συγκινεί: "Η σκέψη μου είναι στον..." - Μαλωμένος με Πάμπλο Γκαρσία;

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Οι δηλώσεις του Μπόλονι για το ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο: «Από τότε που ήμουνα εγώ ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει και έχει βελτιωθεί πολύ. Ο Σύλλογος έχει ξαναβρεί την υγεία του και αυτό είναι και καλό και για τους φιλάθλους του»

Για το τι θυμάται από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια πλούσια χρονιά. Γενικότερα έχω καλές αναμνήσεις από τότε. Βεβαίως ζήσαμε και ευαίσθητες στιγμές. Νομίζω ότι αρκετός κόσμος θα θυμάται όσα καταφέραμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα θυμόσαστε και την ανάγκη που υπήρχε να πουλήσουμε τους καλύτερους παίκτες για να επιβιώσουμε. Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ έλυσε τα οικονομικά του προβλήματα και πηγαίνει καλά. Αν είμαι καλά πληροφορημένος δεν έχει αλλάξει η αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους».

Για το ματς της Κυριακής: «Υπάρχουν αγώνες και αγώνες. Ο κάθε αγώνας έχει τη δική του αλήθεια. Με τον Άρη έπαιξαν ένα δύσκολο αγώνα. Θα λέγαμε ότι είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Δεν έχει καμία σχέση με τον Άρη που ήταν όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ. Ο Άρης συγκαταλέγεται πλέον στις καλύτερες ομάδες»

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Δεν νομίζω ότι μετά από τόσους αγώνες θα βρούμε την τακτική με την οποία θα εκπλήξουμε τον αντίπαλο μας. Ο ΠΑΟΚ σήμερα αντιπροσωπεύει μία δύναμη. Εμείς πάλι είμαστε λίγο πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα πλέον. Βεβαίως με κάθε τίμημα θα θέλαμε να κρατηθούμε στις πρώτες θέσεις»

Για τον Πάμπλο Γκαρσία και ότι δεν είχε καλές σχέσεις: «Όχι δεν είναι σωστή η πληροφορία. Σχετικά με αυτό έχω να σας πω ένα αστείο. Οταν παλιά στο κομμουνιστικό σύστημα υπήρχε μία συνάντηση ανάμεσα στα μέλη του κόμματος και μιλάγανε για όλα τα μεγάλα επιτεύγματα που είχαν γίνει και όλα όσα είχαν χτίσει (σχολεία και μαιευτήρια κλπ.). Και αυτό βέβαια ο πρόεδρος του κομμουνιστικό κόμματος τα έλεγε με ιδιαίτερη περηφάνια. Εκείνη τη στιγμή που τα έλεγε αυτά ο πρόεδρος υπήρχε ένας μικρός μαθητής που σήκωσε το χέρι του και είπε: «Σύντροφε αυτά που λές δεν τα είδα ποτέ στη ζωή μου. Η απάντηση του προέδρου ήταν: «Είναι καλύτερα να διαβάζεις εφημερίδες και να βλέπεις τηλεόραση». Άρα λοιπόν είναι λανθασμένη, είναι ψευδής αυτή η πληροφορία. Με τον Γκαρσία δεν μπορείς ποτέ να είσαι σε κακές σχέσεις. Ο Γκαρσία ήταν ένα παιδί που μιλούσε λίγο, αλλά ήταν ο λίντερ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Λυπάμαι πολύ που θα πω ότι κάνετε λάθος».

Για το αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον δρόμο που ο ίδιος επιθυμεί: «Με κάθε προπόνηση, με κάθε ενημέρωση και με κάθε κουβέντα στόχος μου είναι να βελτιώνω την ομάδα μου. Σε κάθε προπόνηση βελτιώνω το δυναμικό. Θα έλεγα ότι ο στόχος μου είναι να αναπτύσσω όσο το δυνατόν περισσότερο και να επιφέρω την ισχύ που μας λείπει σε σχέση με τις άλλες ομάδες»

Για το αν υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις για αποχωρήσεις παικτών ή μεταγραφές: «Θα επαναλάβω το ίδιο που είπα για τους παίκτες πριν. Άκουσα μεγάλες αλήθειες στις εφημερίδες. Έχω ανάγκη από όλους τους παίκτες που βρίσκονται εδώ. Μετά θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε αν μας δοθεί η ευκαιρία»

Για το αν είναι μεγάλος ο αριθμός των παικτών που έχει: «Χαίρομαι που βλέπω εσάς να ενδιαφέρεστε με τον τρόπο που θα προχωρήσουμε. Όπως σας έλεγα αυτά θα τα δούμε βήμα- βήμα. Δεν μπορώ να σας πω τώρα κάτι».

Για τις γιορτές: «Κατ΄αρχήν είμαι πολύ εγωιστής, καθώς σκέφτομαι τους ανθρώπους που είναι πολύ κοντά μου. Σκέφτομαι τον αδερφό μου, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει κορωνοϊό. Είμαι σε επαφή μαζί του, μιλάω μαζί του και δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που ήταν. Άρα η πρώτη σκέψη πηγαίνει στον αδερφό μου, που του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Από τη στιγμή που σκέφτεσαι τον κοντινό σου, σκέφτεσαι και τους υπόλοιπους ανθρώπους, καθώς βιώνεις το πρόβλημα από κοντά. Εύχομαι υγεία σε όλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags