Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Μαουρίσιο για ΠΑΟΚτσήδες και Τούμπα - "Μίλησα με Ελ Καντουρί και..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-12-18 22:31:00

Τρομερές ατάκες Μαουρίσιο για ΠΑΟΚτσήδες και Τούμπα - "Μίλησα με Ελ Καντουρί και..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Μαουρίσιο για ΠΑΟΚτσήδες και Τούμπα - "Μίλησα με Ελ Καντουρί και..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη SuperLeague 1. Μπορεί οι «Πράσινοι» να αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης, αλλά όπως όλα δείχνουν το όνομα του Μαουρίσιο δεν θα λείπει από τα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι για την ενδεκάδα. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός και ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελούν δύο ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τους «ασπρόμαυρους» και αναμένεται να επιστρέψουν σε γνώριμα μέρη. Ο έμπειρος μέσος 48 ώρες πριν το παιχνίδι μίλησε στα κανάλια NovaSports και υποστήριξε πως πλέον είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου:

Για τις σκέψεις του που επιστρέφει ως αντίπαλος στην Τούμπα: «Βεβαίως και είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Τούμπα και θα παίξω εκεί. Αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Δουλεύω σκληρά αυτή την εβδομάδα και είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο που μπορώ για τον Παναθηναϊκό»

Για το πως περιμένει να τον υποδεχτούν: «Δεν ξέρω πως να σας απαντήσω. Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ υπήρχε μια μερίδα των οπαδών που δεν ήταν σύμφωνοι. Υπήρχαν και άλλοι που με αποχαιρέτησαν και μου ευχήθηκαν καλή τύχη»

Για το αν έχει επαφές με τους παλιούς του συμπαίκτες : «Διατηρώ πάντα επαφή με κάποιους παίκτες, καθώς υπήρξαν και επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Λογικό ήταν λοιπόν να δημιουργήσω κάποιες φιλίες. Κρατώ επαφή με κάποιους από αυτούς και ανυπομονώ να τους συναντήσω»

Για το με ποιον θα ανταλλάξει φανέλα: «Οι φιλίες που δημιούργησα ήταν και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να κάνω τα δώρα σε όλους όπως θα ήθελα. Μίλησα με τον Ελ Καντουρί και έχουμε συμφωνήσει να αλλάξουμε φανέλες»

Για το πως ο Παναθηναϊκός θα επιβληθεί του ΠΑΟΚ: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Δόξα τω θεώ τα πράγματα στον Παναθηναϊκό πηγαίνουν καλύτερα. Όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό»

Για τον παίκτη από τον ΠΑΟΚ που θα πρέπει να προσέξει : «Όπως είπα και πριν ο ΠΑΟΚ έρχεται από ένα καλό Πρωτάθλημα. Έχει καλούς παίκτες, έχει έμπειρους παίκτες και ποιότητα. Δεν θα σας πω ποιον όμως»

Για το αν τον συμβουλεύτηκε ο Μπόλονι για τον ΠΑΟΚ: «Για όλους τους αγώνες μιλάμε. Η δική μας ομάδα είναι έτοιμη για να κάνει ένα καλό παιχνίδι εκεί».

Για το ότι ο αγώνας είναι σε καλό μομέντουμ: «Βρισκόμαστε σε καλή στιγμή και θέλω να συνεχίσουμε καλά. Όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, έχουμε δουλέψει σκληρά ώστε να εμφανίσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι δεν θα έχει κόσμο το γήπεδο: «Εμένα δεν μου αρέσει να παίζω χωρίς φιλάθλους. Αναμφίβολα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ωθούν την ομάδα τους τόσο στις καλές στιγμές όσο και στις δύσκολες. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πολύ φανατικοί, οπότε ενδεχομένως θα είναι για μας καλό ότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο».

Για το αν θέλει να αποδείξει στον ΠΑΟΚ ότι έκανε λάθος που δεν τον κράτησε: «Εγώ δεν παίζω για να αποδείξω στον ΠΑΟΚ για τι είμαι ικανός. Ο ΠΑΟΚ για τρία χρόνια με υποδέχτηκε και τους ευχαριστώ για όσα έκαναν για μένα. Είμαι στον Παναθηναϊκό και θέλω να γράψω ιστορία με τον Παναθηναϊκό»

Για το ποιο είναι το κλειδί για τον Παναθηναϊκό: «Η λέξη κλειδί για το ότι βελτιώνεται η ομάδα είναι η δουλειά»

Για το γεγονός ότι έχει θέμα τραυματισμού: «Δεν μου αρέσει να δείχνω ότι έχω προβλήματα. Είναι αλήθεια ότι έπαιξα κάποιους αγώνες με πόνο. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει το παν για να φέρει το καλύτερο για την ομάδα του. Θέλω να παίξω σε όλους τους αγώνες. Είμαι νέος παίκτης και δεν θέλω να μείνω εκτός. Θέλω να ζήσω όλες τις ωραίες στιγμές που βιώνουμε. Στη συνέχεια θα ξεκουραστώ και θα ξεπεράσω τελείως το πρόβλημα τραυματισμού»

Για τα Χριστούγεννα: «Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους. Χωρίς υγεία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το βασικό είναι η υγεία»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags