Facebook Pixel ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: ΣΟΚ με Μούσα Ουαγκέ - "Καψώνι" Μπόλινι σε Ζαγαρίτη - Κατσουράνης αντί Ζαγοράκη για πρόεδρος!
| 2020-12-18 23:14:00

ΣΟΚ με Μούσα Ουαγκέ - "Καψώνι" Μπόλoνι σε Ζαγαρίτη - Κατσουράνης αντί Ζαγοράκη για πρόεδρος!

Του Αδέσποτου
ΣΟΚ με Μούσα Ουαγκέ - "Καψώνι" Μπόλoνι σε Ζαγαρίτη - Κατσουράνης αντί Ζαγοράκη για πρόεδρος!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Παρασκευής λοιπόν, έγινε αναφορά στον σοβαρό τραυματισμό του Ουαγκέ, στο… μυστήριο με τον Ζαγαρίτη, αλλά και στον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ. Μάλιστα, ο Ευάγγελος Μίχος προέβη και σε μία αποκάλυψη για τις επικείμενες εκλογές!

** Απίστευτα άτυχος ο Μουσά Ουαγκέ, που είναι δανεικός από την Μπαρτσελόνα στον ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του στο ντέρμπι με τον Άρη αποδείχθηκε πολύ σοβαρός και ίσως να μην ξαναπαίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η ζημιά στο γόνατο είναι τεράστια. Έχουν καταστραφεί τα πάντα, δεν υπάρχει τένοντας, μόνο ο πλάγιος σύνδεσμος σώθηκε. Είναι πρωτοφανής η ζημιά! Θα κάνει δύο επεμβάσεις, ίσως και τρεις και χρειάζεται τουλάχιστον 1 με 1.5 χρόνια για να επανέλθει, ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν θα μπορέσει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

** Πολύ… μπροστά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Έκανε πρόταση στην ΕΠΟ, να φτιάξουν έναν «κουμπαρά» ώστε να βγαίνουν τα έξοδα των διαιτητών, βάζοντας χορηγό στις φανέλες και στα σορτσάκια τους. Η ιδέα του δεν άρεσε πάντως στα μέλη της αρμόδιας Επιτροπής και του την… έπεσαν άγρια. Και η διαφωνία ήταν κυρίως στο πού θα πηγαίνουν τα έσοδα. Στους διαιτητές ή στην Ομοσπονδία;

** Ο Λάζλο Μπολόνι ετοιμάζει εκπλήξεις στην 11αδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση έβαλε τον Ζαγαρίτη με τους αναπληρωματικούς και στη θέση του αριστερού εξτρέμ, θέση που έπαιζε στις Ακαδημίες. Βασικός μπακ ήταν ο Χουανκάρ. Μένει να δούμε αν είναι τακτική απόφαση ή κρύβει κάποιο παρασκήνιο, που συνδέεται με το συμβόλαιό του. Έχει… τραβήξει η ιστορία της ανανέωσης και ίσως αποτελεί και κάποιο μήνυμα από την ομάδα στον νεαρό παίκτη. Ο Ζαγαρίτης πάντως στα τελευταία ματς, ακόμα και στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό ήταν εξαιρετικός.

** Πολλά ακούγονται για τον υποψήφιο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ. Η ΑΕΚ έχει το… πάνω χέρι ενόψει εκλογών, καθώς ελέγχει σε μεγάλο βαθμό τις ενώσεις. Γι’ αυτό και αρκετοί εκτιμούν πως η Ένωση θα βγάλει τον πρόεδρο που θέλει.

Η κυβέρνηση πάντως, προτιμάει έναν πρόεδρο στην Ομοσπονδία κοινής αποδοχής και προσπαθούν να πάρουν και την… έγκριση από την ΑΕΚ. Πέφτουν λοιπόν διάφορα ονόματα στο τραπέζι. Τελευταίο ήταν του Θοδωρή Ζαγοράκη, όμως οι πιθανότητές του έχουν μειωθεί τελευταία. Το νέο όνομα λοιπόν που προκύπτει, είναι αυτό του Κώστα Κατσουράνη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ τώρα στον ΠΑΟΚ - Κίνηση... τρέλας του Σαββίδη - Τα... γκρεμίζει όλα - Στα κάγκελα οι οπαδοί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags