Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απαντήσεις στο sportdog από τον Νίκο Πετρουλάκη
| 2020-12-19 14:50:00

"Φορ και 10άρι από Λίνο - Σοκ ο Γκαρσία - Γυαλίζει το μάτι του Ιβάν - Πώς ήξερε ο Καραπαπάς;"

του Γιώργου Κτενά
"Φορ και 10άρι από Λίνο - Σοκ ο Γκαρσία - Γυαλίζει το μάτι του Ιβάν - Πώς ήξερε ο Καραπαπάς;"

ΠΑΟΚ: Απαντήσεις γύρω από όλα τα θέματα του Δικέφαλου έδωσε στο sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης.

Ο γνωστός Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αγωνιστικη εικόνα του συλλόγου, στον Πάμπλο Γκαρσία και τους δύο παίκτες που θα φέρει τον Γενάρη στην ομάδα, στη Νέα Τούμπα, αλλά και στο θέμα που έχει προκύψει με την καταγγελλόμενη δωροδοκία μετά το ντέρμπι με τον Άρη.

"Για αυτό δεν έχει 100% αποδοση ο ΠΑΟΚ - Έριξαν σε ωκεανό τον Γκαρσία"

"Βλέπω ότι ο Γκαρσία προσπαθεί να περάσει κάποια καινούργια πράγματα και να βρει την ταυτότητά του. Ακόμα και ο Μουρίνιο θα έκανε αλλαγές αν είχε αναλάβει, είναι το διάστημα τέτοιο, άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να το αφομοιώσει σύντομα η ομάδα αυτό που θέλει ο προπονητής. Είναι φυσιολογικό τώρα να μην έχει 100% αποδοση, αλλά περιμέναμε να μην χάνει. Το ματς με τον Άρη ήταν εξαίρεση γιατί ο Δικέφαλος είχε νίκες μέχρι τώρα με τον Γκαρσία. Περιμένουμε να δούμε στα ντέρμπι την ομάδα - Το πρώτο ντέρμπι το έχασε από τον Άρη. Την Κυριακή παίζει με τον Παναθηναϊκό, ο Μπόλονι είναι γάτα, για να δούμε πώς θα πάει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Ν. Πετρουλάκης για την αγωνιστική εικόνα του Δικέφαλου. 

Ποια είναι η άποψη που υπάρχει για την παρουσία τού Γκαρσία αυτό το πρώτο διάστημα;

"Τον Γκαρσία τον έριξαν σε έναν ωκεανό από μια λίμνη που ήταν στην ομάδα Νέων, με νοοτροπία άλλη από αυτή που θέλει ως προπονητής και άφησε ως παίκτης. Νοοτροπία μισθοφόρων, που τους ενδιαφέρει να πάρουν τα λεφτά την 1η του μήνα. Ο Γκαρσία, κι αυτό εκτιμήθηκε, όταν έφυγε από την ομάδα χάρισε λεφτά. Και όταν είχε επιστρέψει, είχε πει στον Σαββίδη ότι υπογράφει εν λευκώ και να βάλει εκείνος το νούμερο στη συμφωνία τους, κι αυτό είχε εκτιμηθεί. Ήρθε τώρα σε ομάδα με παθογένεια από πλευράς νοοτροπίας και θα χρειαστεί χρόνο. Ως προπονητή δεν μπορώ να τον κρίνω, είναι ακόμα νωρίς.Τον Μαρτίνς στο πρώτο εξάμηνο που ήταν στον Ολυμπιακό, ήθελαν να τον διώξουν. Όμως τον κράτησαν και δικαιώθηκαν γιατί είναι καλός προπονητής". 

"Φέρνει επιθετικό και 10άρι ο Λίνο - Έπαθε σοκ ο Γκαρσία με Άρη - Γυαλίζει το μάτι του Σαββίδη"

Με τους παίκτες τι γίνεται στην ομάδα; Βλέπουμε ότι ο Τσόλακ βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση, ενώ ο Βιεϊρίνια που έγινε ολόκληρο σίριαλ για την επιστροφή του, δεν έχει χρόνο συμμετοχής. 

"Ο Τσόλακ είναι αποτυχία μεταγραφική, παρα το γεγονός ότι εκεί που έπαιζε ήταν παίκτης που έβαζε γκολ, εδώ δεν σκοράρει ούτε στην προπόνηση. Πρέπει να βρει λύση η ομάδα και έχω την πληροφορία ότι ο Γκαρσία θα φέρει παίκτη από Λ. Αμερική σε συνεργασία με τον Λίνο, που ηταν απενεργοποιημένος μέχρι τώρα - Πρότεινε παίκτες αλλά δεν ασχολήθηκαν μαζί τους. Ο Δικέφαλος θα φέρει και φορ και 10άρι από Λ. Αμερική, πιθανότατα τον Γενάρη. Άρα θεωρώ ότι θα ψάξουν λύση για Τσόλακ, προκειμένου να μην συνεχίσει. Ο Βιεϊρίνια προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό και διαδικασία επανένταξης. Δεν είναι εύκολο να στηριχθεί σε παίκτη 34 ετών με αυτά τα δεδομένα, αν και στο τελευταίο 20λεπτο με τον Άρη θα μπορούσε να παίξει. Πιστεύω ότι ο Γκαρσία έπαθε σοκ με τον τραυματισμό του Ουαγκέ, γιατί έμαθα ότι μετά το τέλος του αγώνα έφυγε αμέσως και πήγε στα αποδυτήρια να δει τι έγινε με το παιδί. Δεν ήταν ψυχολογικα καλά στο ντέρμπι μετά τον τραυματισμό".

Η απουσία του Σαββίδη έχει στοιχίσει στον ΠΑΟΚ;

"Αυτή τη στιγμή, λόγω κορωνοϊού, δίνει εντολές μέσω skype και ενδεχομένως έχει αφήσει χαλαρά κάποια στελέχη του συλλόγου. Γιατί έχει μισθοφόρους και στους υπαλλήλους, όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα η ομάδα. Υπάρχει χαλαρότητα που δε πρέπει. Είμαι βέβαιος πως όταν έρθει στην Ελλάδα θα γυαλίζει το μάτι του και μπορεί να γνωρίσουν την οργή του όσοι βρεθούν μπροστά του".  

"Το λάθος του Άρη στην καταγγελλόμενη απόπειρα δωροδοκίας - Η Νέα Τούμπα θα γίνει όπως το..."

Για την υπόθεση με την καταγγελία του Σιαμπάνη, κι όσα έχουν ακολουθήσει, ποια είναι η άποψη που έχετε;

"Αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η καταγγελόμενη υποτιθέμενη απόπειρα δωροδοκίας που έγινε, σύμφωνα με τον Σιαμπάνη, δεν έγινε από τον ΠΑΟΚ. Και καταγγέλθηκε από τρίτη ομάδα η δωροδοκία, όχι από τον Άρη. Και μπαίνουν τα ερωτήματα: Πώς ήξερε ο Καραπαπάς τι γίνεται μέσα στον Άρη; Πώς ήξερε ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Και στο φινάλε ποιος είναι ο Καραπαπάς που μπαίνει στη μέση και μιλάει εξ ονόματος του Άρη; Δεν μιλάμε για τον ο Άρη Πετρούπολης, αλλά για τον μεγάλο Άρη όλη της Ελλάδας. Άρα δεν μπορεί κανείς να μπαίνει στα χωράφια του Άρη - Λάθος της διοίκησης των Κίτρινων που τον άφησε να πάρει τέτοιες πρωτοβουλίες. Αν πράγματι έχει γίνει προσπαθεια χρηματισμου, αυτός που την έκανε να πάει φυλακή. Κι αν δεν την έκανε κανένας, να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία γιατί θα ξεφτιλίσει περαιτέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το νέο γήπεδο.

"Όλες οι ομάδες μακάρι να κάνουν καινούργιο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός εκτοξεύτηκε το 2004 με το γήπεδο. Και η ΑΕΚ θα εκτοξευτεί από την επόμενη χρονιά και μακάρι να το κάνει και ο Παναθηναϊκός. Αλλά είναι υποτιμητικό για τη Θεσσαλονίκη να λέει ο Σαββίδης ότι πληρώνει όλο το έξοδο, να βγαίνουν οι υπουργοί και να γλείφουν τον Παναθηναϊκό και να πληρώνουν ένα μέρος των χρημάτων από το Ταμείο της Ελλάδας για να γίνει το γήπεδο. Από την άλλη δεν δίνουμε άδεια στον Σαββίδη να φτιάξει γήπεδο και περιβάλλοντες χώρους, που θα το πληρώσει ο ίδιος! Εκπλήσσομαι πώς η κυβέρνηση ακολουθεί αυτή την τακτική, όταν ο πρωθυπουργός είπε ότι θα γίνουν όλες οι ενέργειες για το γήπεδο του Δικέφαλου. Αν δεν δοθεί τώρα η έγκριση και δεν πάει τώρα στο ΣτΕ, το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα το κάνουν όπως και με το Μετρό στην πόλη. Μόνο να ξέρουν εκείνοι που λαμβάνουν τις αποφάσεις, ότι όταν τελειώσει ο κορωνοϊός, θα υπάρξουν κινητοποιήσεις για το γήπεδο του συλλόγου. Οι οπαδοί είναι σκαμένοι".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Mπαμ" Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Υπογράφει με top class παιχταρά - Θα του χτίσουν άγαλμα οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags