Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό είναι το νέο όπλο του Κλοπ! Έρχεται για να κάνει αισθητή την παρουσία του
| 2020-12-20 04:33:00

Αυτό είναι το νέο όπλο του Κλοπ! Έρχεται για να κάνει αισθητή την παρουσία του

Sportdog Team
Αυτό είναι το νέο όπλο του Κλοπ! Έρχεται για να κάνει αισθητή την παρουσία του

Τι και αν η Liverpool ταλανίζεται από ποικίλους και σοβαρούς τραυματισμούς, την εφετινή χρονιά; Ο Curtis Jones, έρχεται, ως δια μαγείας, δια χειρός Klopp, να κάνει αισθητή την παρουσία του, συναρπάζοντας την ποδοσφαιρική Αγγλία.

«Ο Curtis είναι ο Curtis. Το παιδί μας. Ευχαριστώ τον Θεό. Φανταστείτε εάν έπρεπε να τον πάρουμε μεταγραφή; Είναι ήδη τέσσερα χρόνια, μέλος της ομάδας και θέλει να μείνει. Είναι ήδη ένας top-class ποδοσφαιριστής», δηλώνει ο Jurgen Klopp, πλέκοντας το εγκώμιο του νεαρού ποδοσφαιριστή, μετά την επικράτηση κόντρα στους «Spurs», εκεί που το άστρο του Jones, έλαμψε, για ακόμα μία φορά.

Η φετινή χρονιά δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή, για την Liverpool. Οι «Κόκκινοι», είναι οφθαλμοφανές, ότι δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακοί με πέρυσι και αυτό δεν οφείλεται στην αστάθεια ή στην αγωνιστική ανάκαμψη, αλλά κυρίως, στο γεγονός ότι παίκτες-κλειδιά, έχουν μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, κάτι που προβλημάτισε τους φίλους της ομάδας και κυριότερα, τον Γερμανό τεχνικό της. Έτσι, ο «Νormal One» ήταν αναγκασμένος να βγάλει «κρυφούς άσσους από το μανίκι» του, ώστε να σώσει την παρτίδα.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags