Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ:
| 2020-12-19 18:58:00

Έγινε Αναστασιάδης με Τσόλακ ο Πάμπλο Γκαρσία - Αυτός θέλει να διώξει τον Λιβάγια από την ΑΕΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Έγινε Αναστασιάδης με Τσόλακ ο Πάμπλο Γκαρσία - Αυτός θέλει να διώξει τον Λιβάγια από την ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η στήλη σήμερα έχει... άρωμα Κροατίας και ασχολείται με τους... φουνταριστούς. Για την ακρίβεια με τους Τσόλακ και Λιβάγια, που για διαφορετικούς λόγους μπορεί τον Γενάρη να... πετάξουν από τους "δικέφαλους".

1η) Ο Πάμπλο Γκαρσία ζήτησε ΚΑΙ σεντερ φορ για τον Γενάρη. Κάνει μπαμ πως δεν του κάνει ο Αντόνιο Τσόλακ, παρότι δεν έχει κλείσει καλά, καλά 3μηνο στην Τούμπα, από τότε που ο Ρέμπε τον πήγε με 3 εκατ. από τη Ριέκα. Μέχρι και δεξί εξτρέμ έχει βάλει τον Κροάτη, όπως κάποτε έκανε και ο Άγγελος Αναστασιάδης με τον Κουλούρη, που δεν τον "πήγαινε" και ουσιαστικά με τη διαχείρισή του τον απαξίωνε. Ο Τσόλακ που για άλλο σύστημα και με διαφορετικό κόουτς αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην πορεία άλλαξε και τα δυο, με τον 27χρονο στράικερ πλέον να νιώθει/είναι μετέωρος.

Και οι εύλογες δικαιολογίες του τύπου πως δεν του δόθηκε χρόνος προσαρμογής και δεν στηρίχθηκε, σε μια ομάδα που ξαφνικά, μεσούσης της σεζόν, άλλαξε προσανατολισμό χωρίς να έχει γίνει/κανει μαζί της και καλοκαιρινή προετοιμασία, αποτελούν μάλλον... ψιλά γράμματα για τον "Παμπλάρα". Οπότε ο Ρέμπε και η Rogon του Κουτσολιάκου πρέπει να... κόψουν το λαιμό τους για να του βρουν ομάδα τον Γενάρη, διαφορετικά ο Τσόλακ θα φάει πολύ... πάγκο στον "δικέφαλο". Πώς μπορεί να γίνει;  Είτε με νέα πώληση, είτε -και το πιο εφικτό- με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Και όχι απαραιτήτως με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Υπάρχει και η... Τουρκία.

2η) Η υποθεση ανανέωσης ή αποχώρησης/παραχώρησης του Μάρκο Λιβάγια πλέον μετράει αντίστροφα. Όλα δείχνουν πως πλησιάζει στο τέλος της, είτε με χάπι εντ (μεγαλύτερες πιθανότητες) είτε με "διαζύγιο". Ενδεχομένως να χρειαστεί η τελευταία κίνηση να γίνει από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως έχει ουσιαστικά προαναγγελθεί σε ρεπορτάζ κι αρθογραφίες το σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξει τετ-α-τετ του αφεντικού με τον Κροάτη. Τα λεφτά που ζητούσε ο Μάρκο φαίνεται πως η ΑΕΚ τα προσεγγίζει αλλά σε βάθος χρόνου (κοντά στα 4 εκατ. για 4ετία ενώ ο άσος τα ήθελε στην 3ετία) και με ένα κλιμακωτό σε αποδοχές συμβόλαιο, με τα ποσά να αυξάνονται όσο αυτό θα πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του. Κάτι που από μια οπτική πλευρά μπορεί να θεωρηθεί και..."παγίδα".

Ακόμη και έτσι όμως, το ερώτημα είναι αν έχει άλλες προτάσεις σε αυτά ή και σε υψηλότερα επίπεδα ο Λιβάγια. Σε συνδυασμό με το οτι στα νότια προάστια περνάει... ζωή και κότα μαζί με την οικογένειά του και στην ΑΕΚ είναι "πριμαντόνα" ενω ανέχονται/συγχωρούν και τις ιδιορυθμίες του (σε άλλη ομάδα πιθανότατα να τον είχαν... στείλει με τα επεισόδια που έκανε στον Ουζουνίδη, τον Κωστένογλου αλλά και με τον Καρέρα). Κακά τα ψέματα Τουρκία και Τράμπζονσπορ δεν συγκρίνονται με τη Γλυφάδα/Βουλιαγμένη και την ΑΕΚ για την οικογένεια Λιβάγια (παρεμπιπτόντως περιμένει και το δεύτερο παιδί του). Αν βέβαια την απόφαση έπαιρνε αποκλειστικά ο ατζέντης του, ο Καβαλιέρε, θα τον... έπαιρνε απο την ΑΕΚ. Γι' αυτό ψάχνει ομάδα απο το καλοκαίρι και τον προτείνει δεξιά κι αριστερά. Από την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη, απο τη στιγμή δε που ο Λιβάγια είναι μια 4ετία παίκτης της, δεν πρόκειται να πάρει ποτέ... signing bonus για free agent, οπως δηλαδη έχει ζητήσει. Απο άλλες ομάδες μπορεί, εφόσον τον πάει ως ελεύθερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον ΠΑΟ! Γλιτώνει το μεγάλο κάζο - Μένουν "παγωτό" Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags