Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Έγκλημα" Μαρτίνς με ΑΕΚ - Βρήκε αντι-Χασάν - Ποιον ακυρώνει ο Μπρούμα - "Τρώει" τον Ραφίνια!
| 2020-12-20 17:40:00

"Έγκλημα" Μαρτίνς με ΑΕΚ - Βρήκε αντι-Χασάν - Ποιον ακυρώνει ο Μπρούμα - "Τρώει" τον Ραφίνια!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Έγκλημα" Μαρτίνς με ΑΕΚ - Βρήκε αντι-Χασάν - Ποιον ακυρώνει ο Μπρούμα - "Τρώει" τον Ραφίνια!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτισε το 2020 ο Ολυμπιακός, καθώς μετά από ένα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε της ΑΕΛ με 5-1. Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του, είχε κάθε λόγο να χαμογελάει μετά το ματς, καθώς είδε αρκετούς παίκτες του να… επιστρέφουν στα στάνταρ απόδοσης που τους έχουμε συνηθίσει κι άλλους, επιτέλους, να παίζουν για αυτό που… πληρώνονται.

Οι Πειραιώτες είχαν σε μεγάλα κέφια τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και στο ένα ημίχρονο που έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη. Τότε ο Έλληνας άσος μπήκε και σχεδόν άλλαξε μόνος του το ματς και βλέποντας κανείς και την εικόνα του κόντρα στην ΑΕΛ, είναι λογικό να αναρωτιέται γιατί δεν έπαιξε από την αρχή στο ΟΑΚΑ. Ο «Φόρτου» είναι πολύ ανεβασμένος και παρότι δεν βρήκε γκολ το μεσημέρι της Κυριακής, ήταν απολαυστικός στο παιχνίδι του και οδήγησε τον Ολυμπιακό στο τρίποντο.

Από εκεί και πέρα, πολύ σημαντικό ήταν τόσο το γκολ του Σουντανί, που χρειάζεται παιχνίδια και ψυχολογία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, καθώς θα χρειαστεί με το νέο έτος να δώσει περισσότερες λύσεις. Ο Χασάν παραμένει ακόμα άγνωστο πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει και κυρίως πότε θα ξαναπαίξει και για αυτό ο Αλγερινός θα χρειαστεί να παίξει περισσότερο με το νέο έτος.

Θετικότατη ήταν και η παρουσία του Ελ Αραμπί, που πέτυχε δύο εύκολα γκολ, όμως απέδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι πως έχει μοναδική ικανότητα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Βρίσκεται εκεί που πρέπει και κάνει τα γκολ του να μοιάζουν τόσο εύκολα. Εξίσου καλός ήταν όμως και ο Μασούρας, ο οποίος βρήκε δίχτυα και θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον άλλα δύο γκολ. Ο Έλληνας άσος τα έδωσε όλα και δικαίωσε τον προπονητή του, που επιμένει σε αυτόν, παρά τα όσα… ακούει.

Βέβαια, δεν γίνεται να μην σταθούμε και στην εικόνα του Μπρούμα, που σήμερα… φώναξε πως ο Ολυμπιακός έχει εξτρέμ στο ρόστερ του.  Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να έψαχνε τα πατήματά του, ωστόσο στο δεύτερο ήταν εντυπωσιακός κι προσέφερε το καλύτερο του 45λεπτο στην Ελλάδα. Βρήκε δίχτυα, έβγαλε ασίστ και ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου. Σίγουρα η εικόνα του… προβλημάτισε τον Μαρτίνς, όσον αφορά τη μεταγραφή του εξτρέμ ενόψει Γενάρη.

Θετικά μηνύματα έστειλε επίσης και ο Ανδρούτσος, ο οποίος έπαιξε για περίπου μισή ώρα ως δεξιός μπακ και έδειξε πως μπορεί να καλύψει την θέση. Ο Έλληνας άσος είχε τρεξίματα και ανεβάσματα, κάτι που δεν δίνει ο Ραφίνια στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ έδειξε να έχει και καλές σέντρες. Ίσως αποτελέσει μία λύση στο ροτέισον και για τα δεξιά της άμυνας, όπου οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Βέβαια, εκτός από τα θετικά, υπήρχαν και αρνητικά, παρά την πεντάρα. Πάλι από ένα κόρνερ οι Πειραιώτες δέχτηκαν γκολ από τον Πινακά που έφερε το ματς στα ίσια και τους άγχωσε. Για δεύτερο σερί ματς οι πρωταθλητές είδαν την εστία τους να παραβιάζεται από στατική φάση και αυτό σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έχει εντοπίσει το πρόβλημα και στο διάστημα της διακοπής θα δουλέψει πολύ στου Ρέντη για να βρει τη λύση.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Μαρτίνς μετά τη Λάρισα! Τελείωσε Έλληνα άσο - Κορυφαίο όνομα - Θα ξενερώσει ο κόσμος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags