Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: Μπάχαλο στον ΠΑΟ - Δεν ήταν μόνο ο Βιγιαφάνιες - Επεισόδιο και με Μακέντα - Τι συνέβη!
| 2020-12-21 14:02:00

Μπάχαλο στον ΠΑΟ - Δεν ήταν μόνο ο Βιγιαφάνιες - Επεισόδιο και με Μακέντα - Τι συνέβη!

Sportdog Team
Μπάχαλο στον ΠΑΟ - Δεν ήταν μόνο ο Βιγιαφάνιες - Επεισόδιο και με Μακέντα - Τι συνέβη!

Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: "Μπαρούτι" μυρίζει η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, ειδικά κάθε φορά που η ομάδα δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στο συγκεκριμένο ματς, ο Λούκας Βιγιαφάνιες βγήκε εκτός εαυτού την ώρα της αλλαγής του, κλωτσώντας ότι έβρισκε μπροστά του στον πράσινο πάγκο, ωστόσο επειδόδιο σημειώθηκε και με τον Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός αφότου έγινε αλλαγή προέτρεπε μαζί με άλλους συμπαίκτες του όσους βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να τους εμψυχώσει εν όψει της συνέχειας του αγώνα.

Παρόλα αυτά, ορισμένα σχόλια των παικτών του Παναθηναϊκού από τις κερκίδες εκνεύρισαν τον βοηθό του Λάζλο Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, ο οποίος απευθυνόμενος στους αναπληρωματικούς ανέφερε: «Σταματήστε να μιλάτε. Μην μιλάτε άλλο».

Ο Μακέντα αντέδρασε και του απάντησε: «Τι θες και εσύ τώρα», με αποτέλεσμα το επεισόδιο να... χοντρύνει με κάποια ακόμα γαλλικά και στη συνέχεια έλαβε τέλος με την παρέμβαση του Σωκράτη Διούδη.

Πάντως, μετά το τέλος του αγώνα ο Κουζνιέτσοφ και ο Μακέντα είχαν τετ-α-τετ και τα βρήκαν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags