Facebook Pixel Έκπληξη! Σε αυτή την ομάδα πιάνει δουλειά ο Καραγεωργίου - Δεν θα πάει ποτέ το μυαλό σας!
| 2020-12-21 15:38:00

Έκπληξη! Σε αυτή την ομάδα πιάνει δουλειά ο Καραγεωργίου - Δεν θα πάει ποτέ το μυαλό σας!

Sportdog Team
Έκπληξη! Σε αυτή την ομάδα πιάνει δουλειά ο Καραγεωργίου - Δεν θα πάει ποτέ το μυαλό σας!

Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της δεύτερης κατηγορίας της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Σούλα. Ο πρώην προπονητής της Ξάνθης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν και διαδέχεται τον Καϊρελντίν Μπεν Μουνταΐ, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας, λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο 58χρονος τεχνικός γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1962 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την ομάδα του χωριού του, τον Αετό Ερατεινού, από όπου μεταγράφηκε το 1981 στην Καβάλα. Μετά από μία πενταετία στην Καβάλα, το 1986 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε επίσης για πέντε σεζόν. Το 1991 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό κατακτώντας με τους «πράσινους» το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 1992-93, η οποία ήταν και η τελευταία με το «τριφύλλι». Έκτοτε και μέχρι το 2000, όταν «κρέμασε τα παπούτσια του» αγωνίστηκε στην Skoda Ξάνθη.

Ως προπονητής, ο Νίκος Καραγεωργίου ξεκίνησε την καριέρα του την περίοδο 1999-2000, μετά την 25η αγωνιστική, όταν πήρε τη θέση του Βαγγέλη Βλάχου στην τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθης, ενώ παράλληλα ήταν και παίκτης της ακριτικής ομάδας. Την περίοδο 2001-02, μετά την παραίτηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα, κλήθηκε να αναλάβει για δεύτερη φορά τον σύλλογο, καθώς μέχρι τότε διατελούσε χρέη γενικού διευθυντή στην ακριτική ΠΑΕ, επιτυγχάνοντας την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της. Απομακρύνθηκε το καλοκαίρι του 2004. Εν συνεχεία ανέλαβε το «τιμόνι» των ΠΑΟΚ, Εργοτέλη, Παναιτωλικού, Λεβαδειακού, Ένωσι Νέων Παραλιμνίου και Καλλονής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags