Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οργή Τότη: "Θα πεθάνεις εδώ μέσα - Ποιος ΠΑΟΚ ρε..."
| 2020-12-21 19:12:00

Οργή Τότη: "Θα πεθάνεις εδώ μέσα - Ποιος ΠΑΟΚ ρε... - Κοροϊδεύει ο Μπόλονι - Βιγιαφάνιες φύγε!"

του Γιώργου Κτενά
Οργή Τότη: "Θα πεθάνεις εδώ μέσα - Ποιος ΠΑΟΚ ρε... - Κοροϊδεύει ο Μπόλονι - Βιγιαφάνιες φύγε!"

Παναθηναϊκός: Ο Τότης Φυλακούρης μίλησε στο sportdog για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τις ανορθογραφίες του Μπόλονι, το επεισόδιο με τον Βιγιαφάνιες αλλά και το γεγονός ότι το Τριφύλλι έχει χάσει τη δύναμη που είχε.

"Ούτε μια στο εκατομμύριο το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Δεν μπορεί να χτυπήσει Ολυμπιακό - Θα πεθάνεις εδώ μέσα"

"Έχει χαθεί η δύναμη του Παναθηναϊκού, αυτή η ευρωστία που είχαμε. Που μπαίναμε και λέγαμε ότι και 60-40 να μας παίξει ο διαιτητής, δεν μας νοιάζει. Ποιος όμως έχει τα άντερα να το κάνει; Ο Δομάζος πήγαινε και έλεγε στον διαιτητή "Θα πεθάνεις εδώ μέσα" αν μας αδικούσε ο διαιτητής ακόμα και μέσα στο Καραϊσκάκη. Ενώ τώρα παίρνουν του αρχηγού το περιβραχιόνιο και ψάχνουν να δουν πού θα το δώσουν! Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη και είδατε τι έγινε. Που δεν έχω δει χειρότερο ΠΑΟΚ - Μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό αυτή η ομάδα; Ούτε μια στο εκατομμύριο! Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα; Εδώ με το ζόρι και με διάφορα μέσα κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Πάντως πιστεύω ότι βαδίζουμε καλύτερα με τον Μπόλονι",  σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού.

"Κοροϊδεύει τη νοημοσύνη ο Μπόλονι - Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Καρλίτος να φύγουν αν δεν θέλουν"

Πάντως χθες φάνηκε ότι ο Μπόλονι δεν έκανε καλή διαχείριση.

"Κάνει λάθη, κόβει την ομάδα στη μέση, δεν ξέρω τι αλλαγές κάνει. Χάλια χθες οι αλλαγές, κατεβάζει έναν παίκτη, τον Βέλεθ, που είναι καλός στόπερ αλλά είναι αργός, και τον βάζει στο κέντρο. Απέναντι στον Δικέφαλο που πετάει στο κέντρο. Όμως πιστεύω ότι θα φτιάξει η ομάδα προς το καλύτερο με τον Μπόλονι. Επίσης, ένα παιδάκι που ανέβαινε, ο Αλεξανδρόπουλος, τώρα τον αφησε απέξω. Δηλαδή κοροϊδεύεις τη νοημοσύνη των φιλάθλων και των παικτών. Θα σταματήσουν να σου έχουν εμπιστοσύνη, αυτή την εμπιστοσύνη που κέρδισες μόνος σου όταν τους έδωσες την ευκαιρία για να παίξουν".

Πώς είδατε το περιστατικό με τον Βιγιαφάνιες;

"Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις ψυχή, να αγαπάς αυτό που κάνεις και όταν μπαίνεις στο γήπεδο να ξεχνάς ποιος είσαι. Κι ο Μέσι να είσαι, παίζεις για να κερδίσει η ομάδα σου. Βλέπω τον Βιγιαφάνιες που περπατούσε χθες, όπως και σε άλλα παιχνίδια, και κάνει διαμαρτυρία στον προπονητή του στην αλλαγή. Έχω παίξει 22-23 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ακόμα και να με έβγαζε ο προπονητής δεν μιλούσα ποτέ. Δηλαδή όταν σε έβαλε βασικό και σου έδωσε περιβραχιόνιο ήταν καλός και όταν σε έβγαλε ήταν κακός; Και ο Καρλίτος τα ίδια και ο Μακέντα. Τι είναι αυτά; Να τα μαζεύουν και να φεύγουν αν δεν θέλουν. Να βάλουν κάποιον γενικό αρχηγό στην ομάδα, που να τους πει "Τι κουνιεσαι εσύ, τι κάνεις;". Ο Μπόλονι τι να πρωτοκάνει; Να ασχοληθεί με τι από όλα; Πες μου ένα όνομα που να μπορεί να αντεπεξέλθει σήμερα και να πει "Εδώ είναι Παναθηναϊκός"! Κάποτε πήγαμε να παίξουμε στο Χαριλάου και οι οπαδοί όταν φτάσαμε στο γήπεδο, ανέτρεψαν το πούλμαν που μας μετέφερε. Θυμάμαι που είχε βγει από το τζάμι ο Δομάζος και στους οπαδούς: "Τώρα θα σας κερδίσουμε"! Χάσαμε το νόημα τι εστί Παναθηναϊκός".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να πουλάει τον Μακέντα.

"Στεναχωριέμαι. παίζουν με το όνομα του Παναθηναϊκού. Εγώ είμαι με τον εκάστοτε πρόεδρο, τον εκάστοτε προπονητή, είμαι μαζί τους. Χωρίς νταλαβέρια. Είχα Γκονζάλες, Κωνσταντίνου, Μινχ, παιχταράδες στην ομάδα που προπόνησα. Ο,τι κι αν τους έλεγα, δεν ακουγόταν τίποτα, με σεβόντουσαν, το έκαναν. Εδώ, τώρα, πώς έχουν χάσουν την μπάλα; Όταν μου είπε ο Βαρδινογιάννης "Εγώ θα φύγω, εσύ μείνε", του είπα ότι φεύγω κι εγώ από την ομάδα. Αυτό θεώρησα σωστό να κάνω για να τιμήσω την ομάδα. Γιατί είναι η ψυχή που σε καλεί να το κάνεις. Τώρα να συζητάμε ότι δεν πήγαν στο VAR να σταματήσουν το ματς ή ότι κάνει πειθαρχικά ο Βιγιαφάνιες και ο Μακέντα και αν θα φύγει ο Μακέντα, τι να πω πια...". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση-βόμβα Αλαφούζου μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα - Τα αλλάζει όλα στον ΠΑΟ - Τώρα θα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags