Facebook Pixel Φοβήθηκε τον Σαββίδη ο Αλαφούζος - Το πρώτο μπαμ του Μελισσανίδη
| 2020-12-22 14:45:00

"Χουνέρι" Κούγια στον Μπέο - Φοβήθηκε τον Σαββίδη ο Αλαφούζος - Το πρώτο "μπαμ" Μελισσανίδη!

Του Αδέσποτου
"Χουνέρι" Κούγια στον Μπέο - Φοβήθηκε τον Σαββίδη ο Αλαφούζος - Το πρώτο "μπαμ" Μελισσανίδη!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και χθες η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Δευτέρας λοιπόν, μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στο θέμα της ανανέωσης του Μάρκο Λιβάγια, στους λόγους που δεν έβγαλε ανακοίνωση ο Παναθηναϊκος για τη διαιτησία στην Τούμπα, αλλά και σε μία μεταγραφή-μήνυμα στον Αχιλλέα Μπέο από τον Αλέξη Κούγια.

*** Δεν ήταν τυχαία η μεταγραφή του Μπρούνο Μπαράνκο από την AΕΛ. Ο Αλέξης Κούγιας ήθελε και για επικοινωνιακός λόγους τον 23χρονο Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου. Πρόκειται για την ομάδα που είναι ο μεγάλος… εχθρός του Αχιλλέα Μπέου στην πόλη του Βόλου και η συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν μόνο αρχή. Ο Κούγιας θέλει η συγκεκριμένη αγορά να είναι η αρχή μίας γενικότερης συνεργασίας που θα υπάρχει πλέον με την ομάδα της Μαγνησίας. Ο πρόεδρος άλλωστε του Ολυμπιακού, Σωτήρης Μαυρονάσιος, είναι σε μεγάλη και ανοιχτή κόντρα με τον Μπέο!

*** Στην Τουρκία γράφουν πως η Τράμπζονσπορ δεν θέλει μόνο τον Λιβάγια, αλλά και τον Μάνταλο… πακέτο. Ωστόσο, το θέμα του Κροάτη θα τελειώσει άμεσα, ίσως και τις επόμενες ημέρες. Και ξεκαθαρίζουμε πως παρά τη διαφορά στο οικονομικό, ο ίδιος και η γυναίκα του περνάνε πολύ καλά στην Ελλάδα.  

Το πρόβλημα στην ανανέωση του Λιβάγια, είναι στο πριμ υπογραφής, το οποίο συνήθως δίνουν στους ελεύθερους παίκτες και το μοιράζονται με τους ατζέντηδες. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βέβαια δεν δίνει αυτό το πριμ στους ελεύθερους, πόσω μάλλον σε δικούς του παίκτες που τελειώνουν το συμβόλαιό τους. Ούτε ο Oλυμπιακός δεν δίνει πλέον αυτό το μπόνους σε δικούς του παίκτες και αυτό είναι κι ένα… αγκάθι στις συζητήσεις με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Πάντως, το θέμα Λιβάγια θα κλείσει άμεσα, θετικά ή αρνητικά. Και ίσως όλα τελειώσουν με μία συνάντηση με τον "Τίγρη", όπου εκεί θα ξεπεραστεί εύκολα και το θέμα με το μπόνους…

*** Ο Παναθηναϊκός δεν… φώναξε καθόλου για τη διαιτησία με τον ΠΑΟΚ, αν και υπήρχαν φάσεις στο ντέρμπι που θα μπορούσε να το κάνει. Όπως το πρώτο γκολ του ΠΑOΚ, αν βρήκε ή όχι ο Τζόλης την μπάλα, το σπρώξιμο για πέναλτι στον Αϊτόρ και η δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στον Βιεϊρίνια Αν είχε δηλαδή την ίδια διαιτησία κόντρα στον Ολυμπιακό, σίγουρα από το βράδυ της Κυριακής είτε με ανακοινώσεις είτε με διαρροές είτε ακόμα και στα Μέσα που είναι κοντά στο Τριφύλλι, θα είχε… σηκώσει το θέμα. Προκάλεσε εντύπωση πάντως πως αντέδρασαν μόνο οι οπαδοί στα social, κάποιοι ρεπόρτερ στα κείμενά τους και ο Κώστας Καραπαπάς από τον Ολυμπιακό με ποστάρισμά του!

Πολλοί περίμεναν λοιπόν πως θα βγάλει κάποια αντίδραση η πράσινη ΠΑΕ, όμως δεν υπήρξε τίποτα για δύο λόγους. Πρώτον επειδή ο Γιάννης Αλαφούζος είναι… σύμμαχος με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και επειδή τα τελευταία χρόνια στο Τριφύλλι έχουν μάθει να έχουν "κακές" διαιτησίες όταν πηγαίνουν στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags