Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει πόστο ο Χατζηαποστόλου
| 2020-12-22 17:11:00

Έσκασε... μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Μίλησε ήδη με τον Σαββίδη και πιάνει δουλειά!

Sportdog Team
Έσκασε... μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Μίλησε ήδη με τον Σαββίδη και πιάνει δουλειά!

ΠΑΟΚ: Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου εντάσσεται στο δυναμικό του ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας εξωδιοικητικό ρόλο, με τον πολύπειρο παράγοντα να μιλά στο Metropolis για τις αρμοδιότητες και τους στόχους που θα έχει στον Δικέφαλο.

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου επεσήμανε ότι την εισήγηση για τη συνεργασία έκαναν οι Μάκης Γκαγκάτσης και Κυριάκος Κυριάκος, ενώ αποκάλυψε και τι είπε σε συνομιλία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα νέα του καθήκοντα: «Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας και τα πρόσωπα που εισηγήθηκαν το πρόσωπο μου. Ο κ. Σαββίδης έδειξε αρχικά την προθυμία του να συμμετάσχω στο διοικητικό συμβούλιο αλλά στην πορεία άλλαξε ο ρόλος μου. Έμενα με τιμά αυτό και μπορώ να συνεισφέρω στο επικοινωνιακό κομμάτι. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να βγάλω ασπροπρόσωπο τον Πόντιο πρόεδρο μας. Θα βοηθήσω στα παιδιά τα οποία κάνουν μεγάλη προσπάθεια και ας αδικούνται πολλές φορές».

Για το τι του είπε ο Σαββίδης: «Θέλει να δυναμώσει τον ΠΑΟΚ με την έννοια της πείρας της δικής μου την οποία την έχω ζήσει ποικιλοτρόπως. Τα εκτιμούσε αυτά από πριν ο Σαββίδης αλλά είχα πρόβλημα με την κάρτα υγείας. Σε αυτό συνέβαλαν και τα παιδιά με την εισήγησή τους. Αναφέρομαι στα άτομα που διοικούν όπως ο Μάκης Γκαγκάτσης. Πρώτα θέλω να είναι ευχαριστημένος ο πρόεδρος μας, ο οποίος μας κάνει περήφανους και προσπαθεί καθημερινά».

Για τους στόχους του: «Να επανέλθει ο ΠΑΟΚ στο προσκήνιο! Έχει αδυνατίσει όπως το βλέπω εγώ στο θέμα της τοξικότητας που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να κάνουμε τον ΠΑΟΚ όπως ήταν το 2016-2017. Κάποια στιγμή απογοήτευσαν τον πρόεδρό μας, και τον δυσφήμησαν χωρίς λόγο. Αγαπάει πολύ την ομάδα και πρέπει να ανατρέψουμε το όλο κλίμα».

Για τις αρμοδιότητες του: «Σε διοικητικές ιδέες δεν θα έχω κάποια ουσιαστικά αρμοδιότητα. Κάποια στιγμή θα συζητήσουμε και τις δικές μου απόψεις. Στον τρόπο διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια είχα την τακτική το να ακούω. Ο ρόλος μου στην ΠΑΕ θα είναι ενεργός».

Πηγή: Metropolis 95,5

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags