Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ραντεβού Γκαρσία με Ρέμπε για τις μεταγραφές
| 2020-12-22 22:32:00

Τρέχουν για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Αυτούς ζητά από Ρέμπε ο Γκαρσία - Εξελίξεις άμεσα!

Sportdog Team
Τρέχουν για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Αυτούς ζητά από Ρέμπε ο Γκαρσία - Εξελίξεις άμεσα!

ΠΑΟΚ: Καθοριστική συνάντηση για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ αναμένεται να έχουν οι Πάμπλο Γκαρσία και Ολαφ Ρέμπε, καθώς παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας (που θα αρχίσει την προσεχή Κυριακή) για τις υποχρεώσεις της νέας χρονιάς, προέχει και η έλευση παικτών πρώτης γραμμής.

Το «καυτό» από κάθε άποψη ραντεβού, αναμένεται να γίνει εντός των επομένων ωρών, ή ακόμη και των επομένων ημερών, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ούτε στο ελάχιστο. Όπως είχαμε αναφέρει από το περασμένο Σάββατο, οι βασικές προτεραιότητες για την ενίσχυση, έχουν προσδιοριστεί στην απόκτηση ενός σέντερ φορ πρώτης γραμμής που θα έχει άμεση ευχέρεια στο σκοράρισμα (προκειμένου να αποκτήσει παρτεναίρ και ισχυρό ανταγωνιστή ο Σφιντέρσκι), ενός χαφ που μπορεί να παίξει τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι, ενός εξτρέμ με την δυνατότητα να παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης, καθώς και ενός παίκτη που θα μπορέσει να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ουαγκέ, η αναγκαιότητα για την ενίσχυση της ομάδας είναι πρωτίστης σημασίας.

Το βασικό είναι να καταλήξουν οι Γκαρσία – Ρέμπε στις επιλογές προσώπων. Γιατί είναι λογικό, να έχει δικές του προτάσεις ο προπονητής και δικές του ο αθλητικός διευθυντής.

Στην επίθεση, εκτός από τον Σφιντέρσκι που είναι «καυτός», δυστυχώς ο Τσόλακ δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των εκπροσώπων της ομάδας. Δαπανήθηκαν πολλά χρήματα, τα οποία δεν έχουν δικαιολογηθεί, ούτε κατά ελάχιστο, μέχρι αυτή τη στιγμή. Θα του δοθεί χρόνος, όμως παράλληλα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση.

Πρέπει ακόμη να αναφέρουμε πως από την συνάντηση των Γκαρσία – Ρέμπε, θα ενημερωθεί άμεσα ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ για να τρέξουν οι εξελίξεις. Υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές παικτών που μπορούν να έρθουν, οι τελικές αποφάσεις όμως, θα ληφθούν κατόπιν συννενόησης των αρμοδίων. Δεν είχε προσδιοριστεί μέχρι χθες, εάν θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε αγορά παικτών, ή αν ακολουθήσει την λύση του δανεισμού (για κάθε έναν από τους παίκτες που θα έρθουν) με την προοπτική της οψιόν αγοράς, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags