Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν αστειεύεται η Ατλέτικο και πάει φουλ για πρωτάθλημα - "Καθάρισε" και τη Σοσιεδάδ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-22 22:52:00

Δεν αστειεύεται η Ατλέτικο και πάει φουλ για πρωτάθλημα - "Καθάρισε" και τη Σοσιεδάδ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν αστειεύεται η Ατλέτικο και πάει φουλ για πρωτάθλημα - "Καθάρισε" και τη Σοσιεδάδ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι επέδρασε θετικά στην Ατλέτικο, η οποία πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» μετά το 2-0 από την «βασίλισσα» στις 12/12. Μετά την Έλτσε, οι «ροχιμπλάνος» πέρασαν με «διπλό» από το «Σαν Σεμπαστιάν», με 2-0 επί της Σοσιεδάδ, η οποία συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και έξι ματς χωρίς νίκη (ισάριθμες ισοπαλίες).
 
Το ντέρμπι της 16ης ημέρας της La Liga κρίθηκε από το γκολ του Χερμόσο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και του Γιορέντε στο 74ο λεπτό.

Με βασικό τον Δημήτρη Σιόβα σε όλο το ματς η Ουέσκα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στην Λεβάντε (1-1) αποτέλεσμα που δεν της επέτρεψε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Νωρίτερα, η Σεβίλη διεύρυνε το αήττητο σερί της σε τρία ματς επικρατώντας με 1-0 της Βαλένθια στο «Μεστάγια», ενώ Έλτσε και Οσασούνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, μένοντας αμφότερες για 8 σερί ματς χωρίς νίκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags