Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: Ξανά στην κορυφή με 2-0 επί της Γρανάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-23 23:30:00

Πάτησε ξανά κορυφή το... τρένο της Ρεάλ - "Φουντώνει" η μάχη με Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάτησε ξανά κορυφή το... τρένο της Ρεάλ - "Φουντώνει" η μάχη με Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεάλ Μαδρίτης: Μαδριλένικη... υπόθεση παρέμεινε η κορυφή της La Liga μετά και την 15η αγωνιστική. Χθες (22/12) η Ατλέτικο πήρε το ντέρμπι με την Σοσιεδάδ, σήμερα (23/12) ήταν η σειρά της Ρεάλ να επικρατήσει, έστω και δύσκολα, εντός έδρας με 2-0 της Γρανάδα και πλέον οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» ξανά στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας.

Η μόνη τους διαφορά, που είναι σασφώς αρκετά σημαντική, είναι ότι οι «ροχιμπλάνκος» έχουν δύο ματς λιγότερα από τους «μερένγκες». Το γκολ που χάρισε την 4η σερί νίκη στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πέτυχε ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος, Κασεμίρο, στο 57ο λεπτό.

Την πρώτη της απώλεια μετά από τέσσερις σερί νίκες είχε απόψε η Θέλτα στο «Αλφόνσο Πέρεθ», όπου αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, με την Χετάφε. Η ομάδα του Βίγκο, η οποία έμεινε για 5ο σερί ματς αήττητη (τελευταία φορά που έχασε ήταν στις 21/11 από την Σεβίλη), βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα, αλλά με το πέναλτι του Άσπας στο 17΄ ισοφάρισε και το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος της αναμέτρησης. Από 5 ισοπαλίες έχει, πλέον, η κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags