Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τον Γενάρη - Σήμερα στην Ελλάδα, ξεκινάει άμεσα προπονήσεις!
| 2020-12-24 16:17:00

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τον Γενάρη - Σήμερα στην Ελλάδα, ξεκινάει άμεσα προπονήσεις!

Sportdog Team
Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τον Γενάρη - Σήμερα στην Ελλάδα, ξεκινάει άμεσα προπονήσεις!

ΠΑΟΚ: Το απόγευμα αναμένεται στην Ελλάδα από την Ολλανδία ο Λάζαρος Λάμπρου. Όχι λόγω της χειμερινής διακοπής στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά λόγω μόνιμης εγκατάστασης. 

Αυτό πιστοποιείται από το γεγονός ότι φέρνει μαζί του και όλα τα πράγματά του, παρότι ακόμη δεν έχει επέλθει η οριστική συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Τβέντε για την διακοπή του δανεισμού.

Η ολλανδική ομάδα προσπαθεί να πάρει πίσω ένα μέρος του ποσού που προπλήρωσε για την κάλυψη του ποσοστού του συμβολαίου του 23χρονου εξτρέμ που της αναλογούσε, ο Δικέφαλος από την άλλη επικαλείται αθέτηση όρων που αφορούσαν σε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όπως και να ΄χει, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει οριστική συμφωνία και ο Κατερινιώτης επιθετικός θα ενταχθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Πιθανόν, μάλιστα, αυτό να γίνει και από την Κυριακή, όταν η ομάδα επιστρέφει στην δουλειά μετά την μίνι άδεια που έδωσε ο Γκαρσία στους παίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Τβέντε, Ρον Τζανς, δεν χρησιμοποίησες ούτε στο τελευταίο παιχνίδι με την Σπάρτα Ρότερνταμ τον Λάμπου, παρότι η Τβέντε έχασε στην έδρα της με 2-0.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags